Sajnos azthiszem nagyon rászoktam az alkoholra egy héten kétszer megiszok egy üveg pezsgőt! Mit tehetnék ellene hogy mondjuk csak havonta egyszer pezsgőzzek?
Figyelt kérdés
2011. aug. 25. 08:22
1/7 anonim válasza:
hát, havonta csak egyszer vegyél. Amúgy ismerek én olyat, aki naponta iszik egy ü pezsgőt.
2/7 A kérdező kommentje:
Igen,de sajnos egyszerűen gondolok egyet és veszek magamnak és hozzászoktam hogy úgy főzök takaritok ,tehát sajnos ez már úgyérzem hozzászokás:(((
2011. aug. 25. 08:51
3/7 anonim válasza:
Ja, ez velem sörrel van... Főzéshez elengedhetetlen...:D
4/7 A kérdező kommentje:
De egy üveg pezsgő?Az már nagyon sok nem?Lehet hogy alkoholista vagyok?Mondjuk pezsgőn meg sörön kivül mást nem tudok meginni!De szerinted mi az a határ amikor már túlzásba viszem?Heti 3-4alkalom?
2011. aug. 25. 10:30
5/7 anonim válasza:
Hát, elég sok ez tényleg...Heti egyszeri jobb lenne, esetleg kétszer:)
6/7 A kérdező kommentje:
Te mennyi sört szoktál meginni?
2011. aug. 26. 07:22
7/7 A kérdező kommentje:
Ma péntek van és pont azon gondolkozok hogy veszek egy üveg pezsgőt hogy egy kicsit jólérezzem magam!Úgye milyen gáz?
2011. aug. 26. 13:46
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!