Napi 2 üveg sör jelenti azt hogy alkoholista a párom?
6:57-es, nagy butaságot írtál. hogy lenne alkoholista, aki csokifüggő?!! és a csoki, hogy alakulna át alkohollá?!!
az alkohol szénhidrát, ami zsírrá alakul,mint ahogy a csoki is. hízni viszont lehet mindkettőtől...
a kérdésre, ha megiszik a párod naponta 2 üveg sört, nem alkoholista, váljék egészségére.
napi 2 -3 deci minőségi bor is belefér az egészséges életmódba.
Valóban keletkezik etil-alkohol az emberi szervezetben is. De ez nem jelentős mennyiség, különben non-stop részegek lennénk. (Abba gondolj bele, hogy minden szénhidrát, amit megemésztesz végül glükóz lesz. Akkor egy szelet kenyértől be lehetne rúgni.)
A cukor-alkoholok pedig egy külön szerves anyag kategória.
Igen, azt szokták mondani, hogy a napi 1 pohár is alkoholizmust jelent. A rendszer miatt. Bár én nem tartom annak. Ez is más kérdés. Pont 1 hónapja volt egy olyan 2 hetes időszakom, amikor naponta megittam 1-2 doboz ízesített sört. Aztán egyik este azt vettem észre, hogy nem kell. Na de akkor ez is az?
Ja és a másik amit szeretek, amikor azt mondják, hogy aki 1 hónapban 1-2 alkalommal elmegy bulizni és akkor iszik bizonyos mennyiséget, az is alkoholista. Ő meg a bulihoz köti a függőséget.
Én marhaságnak tartom.
Suliban a Tesitanarno nagyon fontosanak tartotta a drog, alkohol, es szexualis zaklatassal foglalkozo temakat, es O ugy tanitotta, hogy 2fajta alkoholista van: -aki azt mondja magarol, hogy nem az, hisz csak egy nap egy pohar bort/uveg sort.. iszok meg
-es az, aki tudja magarol, hogy alkoholista. Hogy akar e elvonora jarni vagy nem, az az O dolga. De tudja, hogy alkoholista.
Ezeket nem en talatam ki, hat nem tom, hogy van. De a suliban biztos nem mondhatnak olyat, ami nem igaz. Nem tom....
Ezekszerint az, szerintem. Szoritok, hogy probalja csokkenteni az alkoholfogyasztast!
22/l
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!