Ha hangosan kimondanám az órán a tanárnak, "Tanár úr, én megbocsájtok", rossz vége lenne?
Neked hogy esne, ha valaki, akit nem bírsz, óra közben felállna és azt mondaná neked?:
Ide figyelj, igaz, hogy útállak, mint a sz..t, de én megbocsátok neked.
Ha nem értesz valamit, kérdezd meg.
Ha nincs fegyelem, szólj te rá a hülyékre már bocs, hátha észhez kapnak.
Ez egy elég buta lépés lenne. Biztos lehetsz benne, hogy nem fog a szívébe zárni.
Egyébként mi alapján jelented ki ilyen kategorikusan, hogy nem tud tanítani?
Az élet nem mindig igazságos és ami velünk történik az sem
Illetve hát igazságosnak lehet igazságos,de nekünk nem mindig jó adott pillanatban ahogyan a dolgok történnek.
Viszont hallgass olyanokra akik már tapasztaltabbak: nem szabad mindent kimondani. Ezt megfogod te is tapasztalni akár másokon,akár a saját bőrödön,ha nem hallgatsz ránk. Vannak dolgok amik nyilvánvalóak s rosszak,de te többet érsz,hogyha nem mondod ki őket.Biztos lehetsz benne hogyha olyan rossz akkor mások is észreveszik és talán ő maga is tudja,hogy nem a legjobb tanár.
Tudod,hogy van a mondás:" ha hallgattál volna bölcs maradtál volna"- sok esetben igaz
én mondtam már a tanítani nem tudó tanáromnak, hogy mindenhez ért csak ahhoz nem amit csinál..
erre rám nézett azután elfordult és folytatódott az óra:D:D
köszönöm a válaszokat ,igazából csak hirtelen felindulásból már megfordult a fejemben... de tudom nyilván hogy nem szabad ennyire "őszintének" lennem
az a baj vele hogy túl nagy az egója és a jó génekkel megáldottakkal nagyon el van a többi meg a "többet kell tanulnia típus" . matektanár.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!