Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Önismereti kérdések » Volt már olyan veled, hogy...

Volt már olyan veled, hogy hangosan zokogtál, mert már nem tudtad visszafogni magad?

Figyelt kérdés
Velem ma történt a suliban. Szakított velem a barátom és egyszerűen kitört belőlem:( Tiszta gáznak éreztem... Tényleg gáz? Nem hiszti volt, hanem igazi sírás, mert nagyon fáj, hogy szakított velem 18/l
2010. febr. 2. 15:19
1 2 3 4
 11/40 A kérdező kommentje:
Ja, azt elfelejtettem mondani, hoy azt mondta ma, hogy talán újrakezdhetnénk és adhatnánk egymásnak mégegy esélyt. Itt igazából csak neki kell esélyt adnia nekem, mert nem én dobtam Őt..... Legalább ez a mondata bíztató. Reménykedem, hogy ma alszik egyet rá és holnapra átgondolja és ismét együtt lehetünk....
2010. febr. 2. 17:04
 12/40 anonim ***** válasza:

(5. válaszoló vagyok.)

Ha tényleg szeret akkor belátja, hogy hülye dolog volt a szakítás, és ha már kibírtatok 3 évet akkor nem éri feladni. Lehet ez csak egy megingás volt a részéről,sőt biztos, ha ezt mondta amit az előbb írtál.

Mindenesetre szorítok,hogy minden helyrejöjjön. :)

2010. febr. 2. 17:11
 13/40 A kérdező kommentje:
Szia 5. válaszoló. Remélem rájön, hogy hülyeséget csinált. Tényleg nem éri meg feladni, pont most, amikor már elég szép időt együtt töltöttünk. Ráadásul nem találna magának másik barátnőt, mert eddig senki nem fogadta el őt, a vaksága és a különböző betegségei miatt... Ő maga mondta el nekem még a kapcsolatunk elején, hogy senki nem fogadta el és mennyire örül, hogy vagyok neki. Engem sem fogadott el egy srác sem, úgyhogy én sem találnék másik fiút, de nem is szeretnék! Remélem, hogy tényleg csak megingott és rendbe jönnek a dolgok! Köszönjük szépen!
2010. febr. 2. 17:24
 14/40 anonim ***** válasza:
53%

Nekem is volt.

A telkünkön volt egy kutya, a miénk, és a szomszédot,(aki amúgy rokon) zavarta,hogy folyton kikaparja a kerítés alját. De a kutya láncon volt, tehát kárt nem tehetett a kertben. És mielőtt bármit tehettünk volna, elkapta a kutyát, ásóval félig agyonverte,aztán ráengedett 2 kutyát. Azok meg jól megcibálták. Ezek után a kutya még élt, ha azt annak lehet nevezni, egy hétig szenvedett, de nem lehetett már megmenteni. Én találtam meg meghalva, és temettem el anya élettársával. Akkor kitört belőlem a sírás, ami hazáig tartott, nem érdekelt ki lát, és ki hall, és még itthon is csak bőgtem, amíg már hányingerem is lett a remegéstől. Tele voltam szomorúsággal és gyűlölettel. Szörnyű volt. Azóta nem volt ilyen szerencsére.

Te se foglalkozz vele, ha az az érzés nem tör ki, bele is betegedhetsz. Remélem kibékültök,és minden jóra fordul!

2010. febr. 2. 17:27
 15/40 A kérdező kommentje:
Szia. Juuuujjjj, ez borzalmas! Sajnállak téged is, meg a kutyát is:(((( Ma már annyira kiborultam, hogy kitört belőlem és zavart, hogy nem tudok halkan sírni... Pedig alapjáraton szinte észre sem venni nálam, ha sírok. Én is remélem, hogy minden rendben lesz!
2010. febr. 2. 17:42
 16/40 anonim ***** válasza:

De te tényleg nem látsz?

Mert még helyesírási hibák sincsenek, sőt, a vesszők is jó helyen vannak, ami a többségnél nem fordul elő.

És a gép fel is mondja hangosan, hogy mit írtak a többiek?

Vagy mosolyjelek, meg ilyenek is vannak.

2010. febr. 2. 19:20
 17/40 A kérdező kommentje:
Utolsó válaszoló: Á, csak hülyeségből mondtam, mert szórakozni akarok......... Persze, hogy nem látok, szórakozásból minek írnám?! Azért nincsenek helyesírási hibák és a vesszők is azért vannak jó helyen, mert figyeltem nyelvtan órán! Elég szomorú, hogy sokan nem tudnak helyesen írni! Igen, a gép felolvassa, ami a képernyőn van, meg ha leütök egy billentyút, megmondja, hogy mit ütöttem le. Ezért nincs hiba, mert amikor leütöm, rögtön mondja és ha nem jót ütöttem le, akkor ki tudom javítani. Ha az ujjaddal megtapintod az f és j betűt, érzed a kis vízszintes vonalat az alján. Ezek azért vannak ezen a két betűn, hogy a vakok be tudják tájolni magukat, mert mi tíz ujjal gépelünk. Egyébként gyorsan írok és ha netán lenne benne hiba az azért van, mert a kezem gyorsabban leüt mondjuk 2 billentyűt, mielőtt még a gép reagálna rá és mondaná. Mostmár érted? Bocs, hogy az elején flegma voltam.
2010. febr. 2. 20:07
 18/40 anonim válasza:
kérdező légyszi írd le privátba az msned! fontos
2010. febr. 2. 21:56
 19/40 anonim ***** válasza:
Pusztán kíváncsi voltam, nem akartam megkérdőjelezni az állításod.
2010. febr. 2. 22:01
 20/40 A kérdező kommentje:

Szia 8. válaszoló: Oké, gondoltam. Ezért is kértem bocsánatot.

Szia 9. válaszoló: Nincs MSN-em. E-mailem van, meg blogom. E-mail címem: vivi1991.18@gmail.com, blogcímem: www.lokottcsaj.blogol.hu. Ezeken keresztül tudunk csak beszélni, ha akarsz, MSN-em nincs.

2010. febr. 3. 07:13
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!