Az normális hogy éjfélkor még hangosan megy az Avenged Sevenfold? :D
Megy...chh...bömből :d
13/f
xd
Nem, mert én itt nemhallom és illendő lenne, hogy hallhassam! ;DDD
Amúgy teljesen, mert itt perpillanat 2óra és még mindig zuhál a mély.
Már megsüketültek :"D
Am. nem, sajna annyit azért nem bír hangfalam :/
Normális.
Nálam kb 2-3-kor még maxon üvölt a Slipknot/A7x/BFMV stb.
;)
muwhaha ^^
Tudtok mondani (és bocs az OFF-ért) olyan előadókat amik nem ez a torokszakadós metál, hanem inkább new metal, vagy mint nirvana, ilyenek? :D
23:00 vok.
A Nirvana az Grunge(ez egy zenei stílus :D) ;)
Nem torokszakadós metál bandákat nem nagyon tudnék mondani, mivel az A7x-nek is a kicsit "torokszakadósabb" számai a kedvenceim :D
Hallgasd meg a Three Days Grace -t . Nem igazán metál, vagy lehet, hogy mégis, ezzel az együttessel nem foglalkoztam túl sokat a stílusát illetően, viszont annál többet hallgattam. Ez volt az első hard rock együttes ami igazán magával ragadott :)
Esetleg még Papa Roach.
Meg még Rise Against :D - ez egy nagyon érdekes banda ;)
És még hallgasd meg a Sonic Syndicate-t. Bár ez nekem személy szerint nem nagyon jön be, csak 5-6 számukat szoktam hallgatni.
Amúgy ha nem torokszakadós metált akarsz hallgatni, akkor javaslom a Power Metal stílust. Nagyon szép stílus, én is azzal kezdtem és énis 13 éves koromban kezdtem ;)
Bővebben a történet :
Első metál szám amit hallottam : Dragonforce-Through The Fire and Flames (Power Metal)
Nagyon megszerettem, elkezdtek érdekelni a hasonló együttesek, utána : Three Days Grace ---> Papa Roach -->
Rise Against ---> Bullet For My Valentine ---> A7x ---> SlipKnot , bár az A7x-et nem tudom megunni. Elmondhatatlanul jó banda.
Sajnos 3 napja volt Rev (A7x dobosa) halálának 2. évforduója.
Nyugodjon békében!
Tegnap 3:24-kor írtam ezt az üzenetet, de elküldeni már nem tudtam, mert kiment a net(Többször romlik el, mind ahányszor jól megy)- akkor éppen SlipKnot- Left Behind szólt maxon :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!