Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Önismereti kérdések » Az normális hogy éjfélkor még...

Az normális hogy éjfélkor még hangosan megy az Avenged Sevenfold? :D

Figyelt kérdés

Megy...chh...bömből :d

13/f

xd

2011. aug. 12. 00:03
 1/8 anonim ***** válasza:
100%

Nem, mert én itt nemhallom és illendő lenne, hogy hallhassam! ;DDD

Amúgy teljesen, mert itt perpillanat 2óra és még mindig zuhál a mély.

2011. aug. 12. 01:58
 2/8 A kérdező kommentje:
FÁK JEEE :D
2011. aug. 12. 08:51
 3/8 anonim ***** válasza:
74%
Ha a szomszédaid olyan h.ülyék, hogy hagyják is, akkor normális.:)
2011. aug. 12. 14:16
 4/8 A kérdező kommentje:

Már megsüketültek :"D

Am. nem, sajna annyit azért nem bír hangfalam :/

2011. aug. 12. 14:58
 5/8 anonim ***** válasza:
100%

Normális.

Nálam kb 2-3-kor még maxon üvölt a Slipknot/A7x/BFMV stb.

;)

2011. dec. 29. 23:00
 6/8 anonim ***** válasza:
100%

Utolsónál a szó. ;)

L/16

2011. dec. 30. 02:17
 7/8 A kérdező kommentje:

muwhaha ^^

Tudtok mondani (és bocs az OFF-ért) olyan előadókat amik nem ez a torokszakadós metál, hanem inkább new metal, vagy mint nirvana, ilyenek? :D

2011. dec. 31. 16:24
 8/8 anonim ***** válasza:
100%

23:00 vok.

A Nirvana az Grunge(ez egy zenei stílus :D) ;)

Nem torokszakadós metál bandákat nem nagyon tudnék mondani, mivel az A7x-nek is a kicsit "torokszakadósabb" számai a kedvenceim :D

Hallgasd meg a Three Days Grace -t . Nem igazán metál, vagy lehet, hogy mégis, ezzel az együttessel nem foglalkoztam túl sokat a stílusát illetően, viszont annál többet hallgattam. Ez volt az első hard rock együttes ami igazán magával ragadott :)

Esetleg még Papa Roach.

Meg még Rise Against :D - ez egy nagyon érdekes banda ;)

És még hallgasd meg a Sonic Syndicate-t. Bár ez nekem személy szerint nem nagyon jön be, csak 5-6 számukat szoktam hallgatni.

Amúgy ha nem torokszakadós metált akarsz hallgatni, akkor javaslom a Power Metal stílust. Nagyon szép stílus, én is azzal kezdtem és énis 13 éves koromban kezdtem ;)

Bővebben a történet :

Első metál szám amit hallottam : Dragonforce-Through The Fire and Flames (Power Metal)

Nagyon megszerettem, elkezdtek érdekelni a hasonló együttesek, utána : Three Days Grace ---> Papa Roach -->

Rise Against ---> Bullet For My Valentine ---> A7x ---> SlipKnot , bár az A7x-et nem tudom megunni. Elmondhatatlanul jó banda.

Sajnos 3 napja volt Rev (A7x dobosa) halálának 2. évforduója.

Nyugodjon békében!

Tegnap 3:24-kor írtam ezt az üzenetet, de elküldeni már nem tudtam, mert kiment a net(Többször romlik el, mind ahányszor jól megy)- akkor éppen SlipKnot- Left Behind szólt maxon :D

2012. jan. 2. 17:11

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!