Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Önismereti kérdések » Volt már olyan veled, hogy...

Volt már olyan veled, hogy hangosan zokogtál, mert már nem tudtad visszafogni magad?

Figyelt kérdés
Velem ma történt a suliban. Szakított velem a barátom és egyszerűen kitört belőlem:( Tiszta gáznak éreztem... Tényleg gáz? Nem hiszti volt, hanem igazi sírás, mert nagyon fáj, hogy szakított velem 18/l
2010. febr. 2. 15:19
1 2 3 4
 21/40 anonim ***** válasza:
Volt. Utcán is... suliban konkrétan bőgőrohamom volt, nem 1x. Sajnos ilyen vagyok....
2010. febr. 4. 19:39
 22/40 A kérdező kommentje:
Szia. Uhh, sajnálom:( Tudom, nagyon rossz.... Újra együtt vagyok a barátommal:), úgyhogy egyelőre nálam elmúltak ezek a sírógörcsok.
2010. febr. 4. 23:53
 23/40 anonim ***** válasza:

Én már bőgtem el magam moziba, buszon, séta közbe, volt, hogy az ajtó előtt estem össze a sírógörcstől, volt, hogy suliba jött rám.

Kellemetlen amikor megbámulnak, de egyszerűen ha nem bírod tovább akkor ki kell adnod, mert ha magadban tartod sokkal nagyobb károsodást tudsz okozni a lelkednek.

2010. febr. 7. 20:43
 24/40 A kérdező kommentje:
Szia utolsó. :(((( Én még nem estem össze sírástól... Rossz lehet:( Igen, én is úgy voltam vele, hogy "ha most nem engedem ki, akkor szétrobbanok".
2010. febr. 7. 20:47
 25/40 anonim ***** válasza:

Hát igen az egy különleges (extrém) eset volt. :(

De attól függetlenül szerintem akik így tudnak írni azok a legtöbb helyzetben optimisták.. Nem?

2010. febr. 8. 17:41
 26/40 anonim ***** válasza:
sírni*
2010. febr. 8. 17:42
 27/40 A kérdező kommentje:
Szia. Hát nem tudom.... Én sajnos pesszimista vagyok. Néha optimista is, de az ritka.
2010. febr. 8. 21:16
 28/40 anonim ***** válasza:

Velem is volt már ilyen...Barátommal nagyon szakítás közelbe kerültünk, 2év után..Bementem suliba, leültem, kérdezték a lányok h mi a bajom és kitört..Utánna első 2órán nem birtam végig zokogtam aztán osztályfőnök hazaküldött.

És örülök, h rendbe jöttetek:):):)

2010. febr. 12. 21:32
 29/40 A kérdező kommentje:
Szia:) Juj:( Tőlem is kérdezték, hogy mi a baj, de attól csak rosszabb volt... Engem nem küldtek haza, csak békén hagytak. Azért odajöttek, hogy nyugtassanak, de persze én tiszta ideg voltam.... Köszi:) Igen, egyelőre olyan minden, mint eddig:) Remélem így is marad!
2010. febr. 12. 21:36
 30/40 anonim ***** válasza:
nem
2010. febr. 12. 22:26
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!