Szerintetek baj ha ennyi idősen "képzeletbeli" barátom van, és inkább élek a képzeletvilágomban mint itt? Vagy megőrűltem?
:o
mi a!?...
hmmm... te... hmmm...
akot a gyakorit miért használod? ------azért mert ki találtad az egészet és most meg akar viccelni vagy sok választ szeretnél!?
-azért mert itt egy embert sem látsz, csak betûket?
de ha a 2. akor is az emberek idiótasága itt is itt van...
nem értelek! mondcsak milyen volt a gyermek korod?
Szia!
Azt gondolom érzed, hogy úgy elég nehéz barátokat szerezni, ha úgy véled, hogy a suliban mindenki idióta, ostoba és hülye. A fantáziavilágban éléssel az a probléma, hogy az erősen összeütközik a valósággal, ellenétek vannak benne és az 'utóíz' az minden de nem édes. De ezt Te is tudod, Te is vágytál barátokra, sőt szerintem most is vágysz rájuk.
Én is volt időszak amikor csak lefelé akartam ásni a gödörben (mintha ott kincs várna rám) és akkor megvolt a maga bája, de felfelé menni egész egyszerűen sokkal jobb, arról nem beszélve, hogy lefelé menet elérhet egy pontot mindenki, ami után már az a bizonyos báj is szertefoszlik és maradjunk annyiban, hogy csak negatív dolgok maradnak.
Én is azt tudnám tanácsolni, hogy fordulj pszichológushoz, ha akarsz változtatni. Ott biztosan tudnak segíteni.
Mr. Spooky? Ez egy dark/horror sablon. Nem csoda, hisz most volt Halloween. Nem lehet hogy ezen dolgokat többnyire a feltöltött információid formálják? ( Pl az alapvetően nonkonformista életvilágod keveredik azzal amivel foglalkozol pl. horror.)
Szerintem te is tudod hogy amit csinálsz, nem túl jó senki számára, de legfőképp neked fog ártani.
Van, ami normálisabb benned az átlaghoz képest, és van, ami nem.
Normális, hogy képes vagy fantáziavilágodban kiélni a negatív érzelmeidet is. A többség sajnos a fizikai világban egymáson éli ki lelkileg, testileg, tettleg, többnyire... Írói vénád lehet, legalábbis scifi, krimi, horror terén. Agatha Christie is így kezdte. :) Szóval ez a részed oké.
Az viszont h hangokat hallassz, ami fizikálisan nem magyarázható, az pszichés problémára utalhat. Az is , h (időnként) vagdosod magad. Az szintén, h megszállva érzed magad. Bár valszeg csupán arról van szó, h eleged van ebből az anyagi világból.
Azonban akkor is muszáj tanulni abból is, ami az anyagi világban folyik. Tudom, nehéz, mindenkinek nehéz. Akikre panaszkodsz, joggal panaszkodsz - ők a könnyebb végéről fogják meg a dolgokat, bár részben te is. De az ,h ők majmolják egymást, felszínesek, nem sokra mennek, bár látszólag kényelmesebb nekik most még... Annyiból te is a könnyebb végén ragadod meg a dolgokat, hogy SZINTE MINDIG fantázia által próbálod megoldani a dolgokat. Fontos az absztrakció, a képzelet mint segédeszköz , a lelkiek megoldásában, de NEM MINDEN! Cselekedned is kell ÉS ÖNÁLLÓAN GONDOLKODNOD A HELYZETEIDRŐL. Igyekezz mind jobban megérteni a szitukat, és tettleg, minél harmonikusabban megoldanod. Pl védd meg önmagad, ha kell. A menekülés valóban az első számú lépés, viszont amikor ez nem elég, akkor vágj vissza a támadóknak! Tudom, vannak esetek, amikor eleve legyőzött, alárendelt az ember, nem vághat vissza. De ilyenkor meg GONDOLKODJ a helyzetekről. Máskor is, de főleg ilyenkor. ÉS döntéseid, cselekedeteid előtt meg pláne javaslom, h gondolkodj. A helyzetek sokszor épp azt provokálják ki, h intellektuálisan, megértésben fejlődjön az ember! Ez előny, amennyiben élsz e lehetőséggel! Ha nem élsz a lehetőséggel, h gondolkodj és egyre jobban megértsz a helyzeteket, akkor csak torlasztod magad előtt azokat. Más oka is lehet a torlódásnak ,de ez tutira.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!