Hogy tudok azon a képzeletbeli iskolai/osztályi hierarchián feljebb menni? Többi lenn.
Sz**d le...komolyan mondom. Amit kérnek, mondj rá nemet, aztán puffogjanak nyugodtan maguknak.
Én kb. 5 éve végeztem a középsuliban, azóta a régi osztálytársak az utcán meg sem ismernek, közösségi oldalon persze tudnak lájkolni (de az ilyeneket mindig törlöm, aki az utcán nem ismer meg).
Csak azt akarom mondani, hogy annyira jelentéktelen az iskolai társaság, nem kell adni a véleményükre. Az életben nem az lesz meghatározó, hogy ki milyen vagány gyerek a suliban. Pl. az osztály legnagydumásabb csaja, akinek már abban az időben kocsi volt a s..ge alatt, most egy boltban eladó...
próbáld szuperré tenni az iskolán kívüli életedet és akkor nem fog zavarni a szar ami a délelőtteddel telik
sajnos ha passzív vagy velük nem fogod jobban érezni magad sztem
annak a szemében tudsz nagy lenni, aki tisztel, az tud tisztelni aki lát benned valami, és az láthat benned valami akivel van közös pontotok, témátok..ha nincs ilyen személy a suliban akkor szard le..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!