Képzeletbeli barát lenne? Mit kezdjek vele?
Kb 3 hete álmodtam egy fiúval, egy folyó partján sétáltunk és beszélgettünk. Mindenféle szóba került, mintha egy régi ismerőssel beszéltem volna. Azóta van, hogy ez a fiú napközben beszél hozzám, mint valami belső hang, például ha szomorú vagy ideges vagyok ad valami tanácsot, vagy megvigasztal. Tulajdonképpen olyan mint egy párbeszéd magammal, de hozzáképzelek egy hangot és néha az alakját is felidézem.
Ez nagyon beteges? Mit kezdjek vele, mert azt nem akarom, hogy eltűnjön, mert "jó társaság", csak kicsit dilisnek érzem magam emiatt. Mihez kezdjek vele?
El fog "múlni", hidd el!
Az én álmaimnak si szoktak lenni néha ilyen utóhatásai, de max. 1 hónap után szép lassan elfelejtem őket.
Amúgy ez nem gáz, szerintem sokan szoktak magukkal beszélni, lehet, hogy neked saját magad ebben a fiúnak az alakjában jön vissza, de sokat tanulhatsz ezekből a "beszélgetésekből".
Ha megtartod magadnak ezt a "barátot", az idő múlásával ő is formálódni fog, pont ahogy a te személyiséged is változik. Valószínűleg egy fél év múlva teljesen el fogod már felejteni, ha nem hamarabb, de neked most szükséged lehet rá.
Egyébként hány éves vagy?
Nekem is van egy visszatérő szereplő álmaimban, egy hosszú szőke hajú, kék szemű lány. Ami a furcsa az az
, hogy az esetek nagy többségében páncél kesztyűt visel... :-S :-)
Ha rémálmom van, akkor tűnik fel leggyakrabban. Megjelenik pár másodpercre, és felébredek.
Ha nagyon stresszesen alszom el, csak akkor szokott beszélni is.
Minden estre örülök, hogy a tudat alattim megjelenése az ideális nő képében történik.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!