Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Önismereti kérdések » A szüleim észrevették hogy...

A szüleim észrevették hogy vagdosom magam. Mit mondjak? Hogyan rejtsem el?

Figyelt kérdés
kb 2 hónapig sikerült elrejtenem mindig pulcsiban voltam de most most anyukám észrevette mikor beszélgettem vele.nem mondtam semmit csak gyorsan elmentem de biztos nem fogja csak annyiban hagyni.mit mondjak neki ha meg kérdezi mi ez meg mit csináltam a kezemmel?senki sem tud róla a legjobb barátnőm se és most a szüleim meg tudták. bepánikoltam légyszíves segítsetek:( normális válaszokat várok. 12/L

2014. nov. 8. 17:33
1 2
 11/11 anonim válasza:
100%
Sziaa én is ugyanabban a cipőben járok. 11/L. Én is vagdosom magam és az én szüleim lesz*rnak engem. És mivel fiatalok vagyunk, nem tudjuk egyedül megoldani a helyzetet. Ha szereted a szüleid és kedvesek nyugodtan mondd el nekik. Ha nem, és van bátorságod(nekem nincs) menj el iskolapszihológushoz. Ha nincs, akkor egyszerüen nem tudom, mert velem ez van. Ha szeretnél társaságot, akkor rámírhatsz. Én pszihológiát akarok tanulni. Kitartást!!!
2020. febr. 20. 15:38
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!