Mit tegyek? Vagdosom magam.!
Figyelt kérdés
Sziasztok! Azért tettem fel a kérdést mert fogalmam sincs mit tegyek. Vagdosom magam egy fiú miatt. Már 1éve szerelmes vagyok belé. Sokat beszélgetünk de kijelentette, hogy barátságnál többet nem akar. De nem értem a suliban oda jön hozzám a fülembe súgja, hogy szeret majd nevet és közli, hogy csak viccelt. 3 napja oda jött hozzám megcsókolt és utána kijelentette, hogy ez neki nem jelentett semmit!. Tudom játszik velem, de szeretem és könnyű mondani "felejtsem el" próbáltam, de nem megy. Minden nap találkozom vele hiszen az osztálytársam. És mindig megkérdezem, hogy amit csinál (megpuszil stb.) miért teszi, de utána mindig azt mondja "nem tom". Egyre mélyebbek a vágások a karomon és még megbeszélni sem tudom senkivel. A legjobb barátnőm 2 hónapja meghalt. A szüleim pedig elváltak most apunál lakok. ÉS TUDOM az öncsonkítás nem megoldás, de nem tudok mit tenni. Vagy ez vagy az energiaital. Volt már, hogy begyógyszereztem magam és a mentők elvittek. De ez a srácot nem érdekli. Egyerűen szólva minden tönkrement az életemben. A negatív hozászólásokat lécci mellőzétek. De pszihológushoz nem megyek! Segítsetek!2013. ápr. 14. 02:34
1/7 anonim válasza:
az a baj, h a segitséget elutasitod, pedig az agyturkász ilyen estben olyan mimt a fogorvos fogfájásnál. ezért tanult. amugy személyes tapasztalat. ne elfelejtsed a srácot, hanem erőltesd magadra azt a döntést, hogy te fontosabb vagy nála. valójában mindenkinél fontosabb vagyy. ha erre rájössz, akkor olyan srácok fognak tolongani érted, akik sokkal többet érnek ennél a majomnál.
2/7 anonim válasza:
Pedig doki kéne.
A srácot meg zavard el,mert nem tesz jót.
3/7 anonim válasza:
Dobj ki mindent amivel vagdosod magad. csak árt neked, és később megbánod, hogy egy hülye fiú miatt fog így kinézni a kezed egész életedben! Gondolj csak bele.. Jobb lenne az életed, akkor ha nem vagdosod magad, még akkor is jobb lenne valamennyivel hogy elvesztetted a barátnőd, és elváltak a szüleid. Ha nem szeretnéd senkinek elmondani, hogy mit érzel, akkor írj naplót, vagy esetleg blogot. :) A fiúra pedig ha pl. suttog a füledbe, nevess egy nagyot, és menj tovább. Ha pedig megcsókol, adj neki egy pofont hogy mégis mit képzel. :)) remélem adtam valamennyi segítséget.
4/7 anonim válasza:
Én teljesen egyetértek a 7:00-kor posztolóval, úgyhogy nem írom le mégegyszer! Légy erős!!
5/7 dani900 válasza:
Egy ilyen érzéketlen tuskón mi tetszik amúgy?
Ha lány lennék, már és ilyeneket csinálna, már rég a heréin táncolnék.
Dühös vagy?
Magadon töltöd ki?
Szerintem van aki jobban megérdemli, hogy kitöltsd rajta!
Ha úgy érzed kárt tennél, hát tegyél a srácba, de úgy, hogy tanuljon belőle.
6/7 anonim válasza:
De igenis menj pszichológushoz! Nem utasíthatsz el egy ilyen ehetőséget! Ráadásul itt a neten nem igazán tudunk mit segíteni. Ez nagyon veszélyes amit csinálsz, és csak az "agyturkász" tud segíteni. Tudom, hogy cikinek találod de nem kell! És egy fiú miatt vagy gy kiakadva? Na ne szórakozzunk már! Állj a sarkadra! Beszélj vele! Ez több a soknál. Ennyit tudok erre írni. Sajnálom, ha nem tudtam segíteni.
7/7 anonim válasza:
De most neked is ennyi eszed van?
Játssza az agyát, te meg megeszed amit kavar.
Ennyire semmire nem tartod magad?
Ne vagdosd magad, mert az nem megoldás.Inkább keress olyan embert, aki megért.Addig keress, amíg nem találsz.
Egy ilyen idióta miatt meg ne hogy már kárt tegyél magadban.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!