Vagdosom magam. Vagyis inkább szurkálom. Mit tegyek?
Ha nagyon nagy fájdalmam van, tűvel megszúrom a karomat, valamikor át is szúrom, ami nem fáj annyira. Ereimhez soha nem nyúltam, nem is akarom. A tűt is a csuklóm fölötti részen szoktam csinálni.
Valahogy levezetem vele a feszültséget.. Viszont fáslival takargatnom is kell..
Elég sokszor érzem magam szarul.. mindig én vagyok a hibás mindenért.. de ezt hagyjuk..
Hogyan szokjak le róla? nem vagyok emos, és ráadásul fiú is vagyok... 14 éves fiú... ._."
Illetve a kézfejem fölött részt. tehát nem ott, ahol az ereim vannak, nem a tenyerem fölöttit, hanem a kézfejem fölötti részt szoktam szúrkálni.
Abból lehet valami baj?
Ott van fontos ér? tegnap vérzett is kicsit.
És ha ott megvágom magam, lehet bajom tőle?
pszichológushoz nem megyek.
tudom h hülyeség amit csinálok, de csak én tudom h mi van itt legbelül, és így könnyebb...
2es vagyok. "csak én tudom h mi van itt legbelül, és így könnyebb..."
Ha ezt írod, akkor miért kérded, hogyan szokjál le róla, mit tegyél?
Nem ciki pszichológushoz menni. Hidd elkönnyebnek fogod érezni magad, ha elmondhatod neki mi nyomja a szivedet. Mégiscsak szakember, inkább tud segíteni, mint itt a legtöbb válaszoló. Ha valóban le akarsz erről szokni, ahogy írtad, akkor ez a megoldás. A szurkálás nem oldja meg a gondjaidat, csak csúnya heges marad a karod életed végéig. Nem mellesleg veszélyes.
Aki nem tiszteli magát, az a saját boldogtalanságának lesz az okozója. Miért bünteted magad? Butaság.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!