Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Önismereti kérdések » Vagdosom magam. Vagyis inkább...

Vagdosom magam. Vagyis inkább szurkálom. Mit tegyek?

Figyelt kérdés

Ha nagyon nagy fájdalmam van, tűvel megszúrom a karomat, valamikor át is szúrom, ami nem fáj annyira. Ereimhez soha nem nyúltam, nem is akarom. A tűt is a csuklóm fölötti részen szoktam csinálni.

Valahogy levezetem vele a feszültséget.. Viszont fáslival takargatnom is kell..

Elég sokszor érzem magam szarul.. mindig én vagyok a hibás mindenért.. de ezt hagyjuk..

Hogyan szokjak le róla? nem vagyok emos, és ráadásul fiú is vagyok... 14 éves fiú... ._."

2012. okt. 25. 16:08
1 2
 11/13 A kérdező kommentje:
nagyon örülök neki.
2012. okt. 27. 23:18
 12/13 anonim ***** válasza:
A szexben szoktak hasonló dolgokat csinálni a szadisták. A lényege az, hogy a nagy fájdalomtól adrenalin vagy mittudoménmilyen hormon termelődik, hogy a fájdalomérzetet csökkentse. Ha megbizol a háziorvosodban, vele is beszélhetsz a témáról. Tudna okos dolgokat mondani ezzel kapcsolatban.
2012. nov. 1. 20:10
 13/13 anonim válasza:
Én a tenyeremet szoktam, múltkór a bőröm alatt a tenyeremen végi szúrtam egy tűt és nagyon ronda a kezem, ez a stressztől lehet, lehet valami bajom tőle, a tű az steril.
2022. okt. 10. 20:47
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!