Vagdosom magam. Mi csináljak helyette?
Figyelt kérdés
Tudom hogy hülyeség és eddig 2 ember vette észre és le is lettem cseszve miatta, de egyszer kipróbáltam és nem tudom abbahagyni.(Légyszi ne irkáljátok hogy menjek szakemberhez mert úgyse fogok)2013. febr. 15. 21:12
1/6 anonim válasza:
Nem tudom, hogy unalomból csinálod-e vagy mert valami nem jött össze. Ha unalomból, akkor keress hobbit, gondolkozz el azokról a dolgokról amik érdekelnek és olyan dolgokat csinálj, amit szeretsz és élvezel. Ha azért csinálod, mert valami nem jött össze akkor tűzz ki magad elé célokat! Gondolkozz el azon, hogy mit szeretnél még elérni az életben, cselekedj és vidd véghez! Sok sikert kívánok! :))
2/6 anonim válasza:
én is rászoktam,de szerencsére leálltam,az kell hogy tényleg megakard tenni,nekem ehhez egy szerelem kellett,sajna azóta is gyakran megvan bennem a vágy,pedig több mint egy éve nem csinálom,sajnos nem létezik jó megoldás,csak az akaraterő
3/6 anonim válasza:
Szakember annak kell, aki nem tudja belátni, hogy hülyeséget csinál. :) Nekem is volt letargiás időszakom, és foglalkoztatott a halál gondolata. De meguntam, és rájöttem, hogy nincs is akkora káosz az életemben, amiből ne tudnék kikeveredni. Szóval az önbizalomhiány játszott bele leginkább - nem hittem el, hogy meg tudok birkózni a kihívásokkal. Lehet, hogy veled is ez a helyzet. Próbáld meg szeretni és elfogadni magad, a vagdosás nem megoldás semmire (legfeljebb azt éred el vele, hogy egyszer észreveszik, és hamarosan a pszichiátrián találod magad).
5/6 anonim válasza:
Szia.Hány éves vagy? Mióta csinálod?Én 13. Egy éve vágom magam.Nem tudok leállni.Tudom,hogy min mész keresztül és hidd el ez csak az eleje. 2 öngyilkossági kísérletem volt megpróbáltak megerőszakolni.Apám nincs anyámat meg nem érdekli,hogy mit csinálok.Nincs olyan nap,hogy ne sírnék.Már 2 hete nem vágtam meg magam,de hihetetlen nehéz.A pszichológus nem segít semmit csak szembesít a problémáinkkal feleleveníti a múltat és még rosszabb szerintem semmikép ne fordulj szakemberhez.Sok sikert,erőt.
6/6 A kérdező kommentje:
Az előző kommentelő válaszára: én 14 leszek jövő héten. 10 éves koromban próbáltam először ( tudom hogy durva de hülye voltam) mert láttam egy filmet. A címére már nem emlékszem de egy 13 éves csaj szomorú lett és megvágta magát és jobban lett. Legközelebb mikor én sírtam én is megvágtam magam és jobb lett. Azóta rendszeresen csinálom és csodálkozom is hogy csak 2-en látták meg.
2013. márc. 26. 20:17
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!