Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Önismereti kérdések » Szval, van egy kis problémám!...

Szval, van egy kis problémám! Hát elég depressziós vagyok már egy ideje! (2 hónapja) és vagdosom magam. Egy barátnőm miatt van! Mit tegyek? L/15

Figyelt kérdés
Egy általánosba jártunk és most gimiben külön helyre járunk. Az ő iskolájában, nagyon sok új barátot szerzett és úgy érzem háttérbe szorultam mellettük. én pedig alig párat, de ők sem igazi barátok! Nagyon hiányzik és a tanulás miatt alig tudunk talizni. úgy érzem eltávolodtunk egymástól és ezt nem nagyon tudom megemészteni, mert nagyon szeretem őt! Igazából miatta vagdosom magamat! Megmondjam, neki h miatta csinálom az egészet? Szerintetek úgy talán jobban megért, és többet fogunk találkozni? Légyszi ne olyanokat írjatok, h hülye vagy h vagdosod magad, meg minden, mert tudom! és ezt csak az érti, aki csinálja.Előre is köszi a válaszokat!:)
2012. nov. 15. 17:54
 1/9 anonim ***** válasza:
Szvsz, ha tényleg annyira szereted ne mondd neki, hogy miatta csinálod. Ha ő is szeret (na meg amúgy is), bűntudata lenne tőle pedig valójában nem ő tehet róla, hanem mint te is említetted, az idő hiánya. Hát, én kb ennyit tudok mondani.
2012. nov. 15. 18:11
 2/9 anonim ***** válasza:

Először dobd el a borotvát(kést,pengét)!!!

Ez beteges!!!

2012. nov. 15. 18:12
 3/9 anonim ***** válasza:
Ja, még vagdosáshoz. A "butterfly project"-ről hallottál már?
2012. nov. 15. 18:13
 4/9 A kérdező kommentje:
köszi a válaszodat! és igen, lehet h igazad van! csak az a helyzet, h már nem bírom ezt!! 2 hónapja küzdök, h tudjak rajta változtatni, eredménytelenül! és a barátnőm nem az a lelkizős és nem megkérdezi meg, h van e valami bajom, vagy valami! szval nehéz vele erről beszélni...
2012. nov. 15. 18:18
 5/9 A kérdező kommentje:

a vagdosás azért jó, mert így legalább arra a kis időre elfelejtem, h problémáim vannak! és kicsit szerepet játszik benne az önsajnáltatás is, de legalább nem szenvedek látványosan, mert akkor mindenki kiutálna, meg minden!

és nem, még nem hallottam róla! miaz?

2012. nov. 15. 18:27
 6/9 anonim ***** válasza:
100%

Az önkínzás még évekkel ezelőtt az én életemben is jelen volt. Elkeseredett, magányos (voltak barátnőim, igazi társas magány volt az enyém), depressziós tini voltam, és az elkeseredettségemet csak így tudtam "feldolgozni". Szánalmas, de ezek a fájdalmas pillanatok a nap fénypontját jelentették nekem, amikor egyedül voltam a fájdalmammal és nem kellett megjátszanom magam.

Amikor kiderüült, persze hatalmas botrány volt, mindenki tudta, a családom, az iskolatársaim, a tanáraim, pszichológushoz rohangáltak velem, én pedibg egy hálátlan kis dög voltam. Na, elkanyarodtam a témától, csak azlért írtam le, hogy tudd: nem vagy egyedül ezzel a problémával.

De nem oldasz meg vele semmit! Életed végéig viselni fogod azokat a sebeket, amiket most okozol magadnak, életed végéig el kell viselned azokat a pillantásokat, amiket vetnek rád.

Azt pedig nem ajánlom, hogy mondd el a barátnődnek, hogy miatta csinálod. Az érzelmi zsarolás lenne, és ha ezentúl többet lenne veled, nem biztos, hogy a törődés őszinte lenne.

Ha gondolod, írj privátot, hátha tudok segíteni.

2012. nov. 15. 18:46
 7/9 anonim ***** válasza:
100%

Egy hülye játéknak tűnhet, és persze nem mindenkinek válik be, de szerintem egy próbát megér.

Minden alkalommal amikor vagdosni akarsz fogj egy tollat/filctollat és rajzolj egy kis pillangót oda, ahol meg akartad vágni magad.(Másokat is megkérhetsz, hogy rajzoljon neked egyet.)

Nevezd el a lepkét valakiről akit szeretsz, vagy akiről tudod hogy törődik veled. Ne mosd le a pillangót.

Ha vagdosni kezdessz mielőtt a rajz lekopik, azt jelenti "megölted" a lepkét. Ha már több pillangód is van, a vágás megöli az összeset. Szóval, ez a "butterfly project"...

2012. nov. 15. 18:50
 8/9 A kérdező kommentje:
köszönöm a butterfly projectet!! megpróbálom, hátha segyt!:)
2012. nov. 15. 19:00
 9/9 anonim ***** válasza:
Sok sikert! :)
2012. nov. 15. 19:03

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!