Depressziós vagyok?

Figyelt kérdés
Röviden: állandóan rossz kedvű vagyok, nincs kedvem semmihez, utálok élni, van hogy rám jön a sírás iskolába menet és nemtudok emiatt bemenni, de ha sikerül szorongok, azt érzem hogy mindenki engem néz, csúnyának és kövérnek érzem magam, sokszor vagyok ingerült mindenkivel(szüleimmel is), iskola utána is rámjön a sírás ok nélkül, nem szeretek emberek között lenni és beszélgetni, nem szeretek kimozdulni otthonról stb. Ja és emelett kényszerevő is vagyok bár ez elvileg a depresszióhoz is köthető mert úgyérzem ha eszek megnyugszok picit jobb kedvem lesz.. de utána pedig bűntudatot érzek, a szüleim nem nagyon értenek meg, azt mondják hogy legyek erős és hogy letudom győzni ezt magamba csak kitartás kell stb és ha nem megyek be a suliba meg ordibálnak velem és mostanába állandóan csak veszekszenek velem ezek miatt.. és nem értik meg hogy ezt nem tudom megoldani egyedül .. szoval nem tudom mit tegyek? ez most egyáltalán depresszió?
2012. szept. 17. 15:45
 1/3 anonim ***** válasza:
Hogy mi vagy, azt nem tudom, de nem ártana sürgősen egy pszichológus.
2012. szept. 17. 17:33
 2/3 anonim ***** válasza:

Vagy csak bele kerültél egy ördögi körbe.

De ne diagnosztizálgasd magad kérlek...esetleg menj egy el egy pszichológushoz, de ne kezd el az ipart magadon.

Lehet ez egy valóban nehezebb időszakod.

Vannak barátaid? Mennyit mozdulsz ki otthonról? Hogy állsz a kapcsolatokkal? Sport, hobbi?

2012. szept. 18. 00:52
 3/3 anonim ***** válasza:
Nem idén kezdted a középsulit? Én akkortájt voltam ilyen sírós meg minden. Persze 2-3 hónap múlva elmúlt...
2012. szept. 18. 16:26

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!