Miért van ezen az oldalon ennyi depressziós és magányos ember? Te az vagy?
Mindennap több kérdésben is arról írnak a kedves kérdezők, hogy magányosak, meg hogy semmit nem ér az életük... Miért van ennyi ilyen ember, vagy csak itt gyűlnek össze ilyen sokan?
(ui.: Én is ilyen vagyok, csak nem szoktam kérdést írni. Inkább válaszolok.)
Igen én is az vagyok...
Szerintem azért vannak ennyien az ilyen emberek itt,mert esetleg nem tudnak családtól,baráttól tanácsot kérni,vagy egyszerűen könnyebb és jobb több ember véleményét kikérni.
Meg én azért is tartom jónak azt hogy itt kérdezzek mert a sok válasz között el lehet dönteni hogy mit mond a többség,és hogy mégis mit gondolnak az emberek a saját helyzetemről.
Persze sok olyan kérdés van aminek a válasza egyértelmű,csak kilátástalannak érzi a helyzetét a kérdező.
Sokan vannak , én is az voltam,de fel kell tápászkodni és tovább kell lépni és nem leragadni. Az élet adja sorban a pofonokat (kivétel nélkül, mert az élet nincs tekintettel arra, hogy éppen mi van veled), de csak rajtad múlik, hogy hagyod-e magad kiütni, vagy talpon maradsz és a képébe röhögsz.
20/L
Én nem vagyok az, nem is mondhatnám, hogy annyi mindenen túl lennék, de szeretek válaszolgatni, vagy elolvasni más bajait, esetleg tanulni belőle.
Azért van itt annyi, mert kérdést azn ír, akinek valami problémája van általában.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!