Mi a különbség a lusta és depresszios ember között?
Figyelt kérdés
2010. dec. 21. 00:52
1/7 anonim válasza:
A lusta az aki nem képes kimenni a konyhába kaját csinálni inkább éhen döglik.
A depressziós meg akinek lelki gondjai vannak, szorongás, és akár emiatt nem gyakran jár el otthonról, lehangolt..stb
2/7 anonim válasza:
ránézésre is látszik a különbség. a lusta attól még jól érzi magát, hogy képtelen dolgokat megcsinálni, a depressziós pedig pont azért képtelen, mert nem érzi jól magát.
3/7 anonim válasza:
A végeredmény ugyan az... Így a lusta ember is ráfoghatja, hogy depressziós.
4/7 anonim válasza:
a másodiknak és harmadiknak igaza van.
nincs nagy különbség de a lusta ember jól érzi magát, nem is akar tenni ellene.
emellett nem igaz az első, a depresszió gyakran járhat súlyvesztéssel, mert az embernek étvágya sincs, kedve sincs enni.
akármelyik is áll fenn, érdemes mozgásban maradni, mielőtt belekerül az ember.
5/7 anonim válasza:
A lusta ember alszik a depresziós ordìtva kôlfel mert ràjön h nem is aludt!
6/7 Mentifantezsvér válasza:
egyszerű a válasz..én lusta vagyok mert ha szólnak hogy "gyere ide" akkor tíz percembe kerül hoyg elszánjam magam arra hogy megmozduljak..:D a depis meg aki tök kedvtelen és lehangolt esetleg még öngyi is akar lenni..
7/7 anonim válasza:
Én lusta is vagyok és depis is. Depis azért mert legszivesebben öngyilkos lennék, de lusta vagyok még arra is, hogy megtegyem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!