Miért vagdosom magam?
Tegnap este a zuhany alatt elkezdtem vagdosni a combom és nagyon szégyenlem magam emiatt:(( és annyira egyedül érzem magam,ennek oka szeirntem a következők:
1) tanulás.. nem vagyok jó tanuló és rettegek attól hogy nem tudok elhelyezkedni sehol..
2) barátok.. egyre több barátom vesztem el
3)a kutyám.. mondhatni a legjobb barátomde nem hzhatom be lakásba és attól félek h elszökik:(
hogyan vezethetném le ezeket másképp??(
Talán ,ha megpróbálnád lekötni magad valamivel akkor nem lenne ez.Nagyon nagy a megfelelni akarásod mások felé !!
Nem tanulsz jól?? Akkor tanulj,hogy többet tudj .
Ha meg nem érdekel,akkor meg ne rugózz ezen a kérdésen.
A feszültséged próbáld valami másba levezetni!!!Boxolj vagy sportolj bármit. Nemtom hány éves vagy ? lány vagy vagy fiú?
Csak a kérdésre válaszolok.
- Azért, mert figyelemre/töődésre vágysz.
utolsó válaszoló.
Mért ítéled el úgy, hogy nem is ismered? Jobban jártál volna ha meg se szólalsz.
Kérdező:
ne aggódj ezen:) és ha elveszítesz néhány barátot ne legyél szomorú, majd jönnek újak, és az igaz barátok veled maradnak.:)
Írd fel a kezedre vagy a combodra egy ember nevét aki nagyon fontos neked és gondold azt mintha az ő barátságát veszítenéd el, ha megvágod magadat.:) vagy valami ilyesmire. remélem tudtam segíteni.xx
kedves # 5/7
köszönöm igazad van idióta pics@ vagyok,mert nincs olyan nap a suliban ,hogy ne úgy mennék be hogy ezzel fogadnak: csicska,rondaság...
ehet csak ennyi de egy lánynak egy szó is örökké benne marad..ha neked még nem volt ilyenben részed akkor jó nem is kívánom neked..De úgy nem kell beleszólni hogy azt sem tudod min megyek keresztül;)
Többiek: köszönöm a válaszokat megfogadom:)
ugyan ez volt velem, így csináltam végig minden egyes évet a suliban és tudod mit? nem vagdostam magam. mert nem értek annyit azok a szemetek, hogy nekem rossz legyen.
hazajöttem és elbújtam a könyveimben.
igen, egy idióta pics@ vagy.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!