Nagy baj van ha néha olyankor is vagdosom magam amikor nincs rossz kedvem?
Figyelt kérdés
Nem tudom abba hagyni a fájdalom meg a vér miatt sem. De nem szórakozásból csinálom sem figyelem felkeltésből mert nem mutogatom senkinek. Volt már hogy azért csináltam mert oka volt. Meg még most is van próbálok leszokni róla de már azért is csinálom mert egyre jobban élvezem a fájdalmat viszont nem akarom hogy csúnya legyen a karom. Mit kéne tennem? A pszichológuson kívül mert nem így akarom megoldani hogy elmondom egy idegen embernek.2013. jan. 16. 18:34
1/4 anonim válasza:
Hát pedig ez semmiképp sem normális dolog. Amúgy más oldalról meg lehet sokkal jobban járnál ha egy pszchológusnak mondanád el, mert így családod megkíméled és lehet kis idő mulva már csak rossz emlékként gondolnál vissza ezekre a dolgokra.
2/4 A kérdező kommentje:
de hogy kezdjek bele? felnőtt nélkül is lehet saját pszichológusom? meg az mennyi pénzben van? meg tudom hogy ez a dolga de mégis csak idegen.
2013. jan. 16. 19:28
3/4 anonim válasza:
Hát elvileg lehet csak beutaló kell a háziorvostól, a pszichológus titokban tartja hogy jársz hozzá de a házidoki szólhat a szüleidnek hogy kértél beutalót....bár nem mindig kell...menj be a helyi sztk ba és kérdezd meg:)
4/4 anonim válasza:
Szerintem már csak kényszercselekvésként vagdosod magad. Régebben segített, most pedig úgy érzed, hiányzik. Legalábbis én emiatt vagdosom magam akkor is, ha nincs problémám.
A pszichológus tényleg sokat segíthet, kiadhatod magadból a fájdalmat, dühöt stb.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!