Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért ilyen rossz érzés a szerelem olyankor mikor elhagyják, kikosarazzák az embert? Költői kérdésnek szánom.
Figyelt kérdés
Pont ilyen helyzetben vagyok most de nem értem miért ilyen rossz érzés.lehet rossz lesz a párhuzam a két dolog között de én igy látom.ugye a szerelem egyik része mikor minden szép,jo és az ember nagyon jol érzi magát.a másik fele mikor vége és akkor persze rossz.de nem értem miért nem tudom ezt ugy felfogni mint pl mikor a barátokkal vagyok:akkor is jol érzem meg minden rendben de egyszer annak is vége és el kell válnunk de majd ujra találkozunk és akkor megint eljön ez az érzés.a szerelemre igy igy értem h jön majd a következő és avval megint jo lesz.de hiába írom le ezt egyszerűen olyan fájdalmat érzek és nem tudom mikor fog elmúlni.2011. dec. 17. 07:54
1/4 BlackSword válasza:
Ha költői kérdésnek szántad, akkor ne várj rá választ... Arra ugyan is nem szabad válaszolni...
2/4 A kérdező kommentje:
tudom inkább csak ki akartam írni magambol.azt tudom h a költöi kérdésre nem szoktak válaszolni de miért nem szabad?
2011. dec. 17. 09:09
3/4 BlackSword válasza:
Elhiszem... Néha jobb, csak úgy kibeszélni magunkból a fájdalmat, az elkeseredést...
A költői kérdésnek nem a válasz szerzése a célja, hanem inkább, mint a szónoki kérdésnek... Elgondolkodtatásra késztetni a másikat...
4/4 anonim válasza:
Leírod egy papírra, és kész. Ne itt foglalja a helyet a kérdésed, ha úgyse kell válasz!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!