Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Volt már ilyen érzésetek?
Figyelt kérdés
Tegnap az albérletben kellett maradnom, mert ma megtudom nézni a zh-im eredményét. Erről nem értesítettem a barátomat, ha mondtam volna neki itt maradt volna velem, átjött volna hozzám és egy jó kis esténk lehetett volna. Mikor hazaértem egy leírhatatlan érzés vett hatalmába, egy űrt éreztem, kikészültem, a barátomat akartam, már a sírás környékezett. Még sose éreztem ilyet. Tudni kell azt is, hogy ezen a héten zh-k miatt csak fél órákra tudtunk találkozni, neki is volt zh-ja és nekem is. Ez a rövid találkozás hozta volna ki belőlem ezt az érzést? És mi volt ez?2011. dec. 16. 08:08
1/8 anonim válasza:
Be ne sz.arjak a problémáidtól...
2/8 A kérdező kommentje:
Én meg be ne sz*rjak a kedvességedtől...-_-
2011. dec. 16. 08:38
4/8 anonim válasza:
Lehet épp a ciklusod is meg fog jönni nemsokára,és amiatt is stresszesebb vagy
-vizsgaidőszak
-magány
Ez az oka.
5/8 anonim válasza:
Tényleg még nem éreztél ilyet? És nem tudod mi lehet?
Én mindig ezt érzem ha külön kell lennem a páromtól:) Akkor valami borzasztó kínzó érzés, de utána olyan jó a találkozás:)
6/8 anonim válasza:
fáradt vagy, és az idegeid feszóltek, aludd ki magad
8/8 anonim válasza:
Hát a zh időszakokban én mindig ideges voltam. Ez lehet a fő ok. A másik pedig a lelkiismeret furdalás, hogy tudod, hogy áthívhattad volna a barátodat és nem tetted. Legközelebb gondold meg, hogy mit miért teszel. Mert ha mondjuk tegnap is tanultál valamire akkor megmondhattad volna, hogy az albiba vagy, de tanulnod kell. Ha meg nem volt dolgod és még hazudtál is a barátodnak, hogy ne találkozz vele akkor az nagyon csúnya dolog volt, és lelkiismeret furdalásod van. Szerintem ennyi.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!