Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Első látásra szerelem? Nektek volt hasonló érzésetek?
Pár nappal ezelőtt elutaztam a családommal együtt a Velencei-tóhoz. Egyik nap kint sétálgattunk,és az utcazenészeket hallgattuk,mikor az egyik zenészfiú rám nézett,és először mintha ismerne,úgy felvidult,úgy bámult. Többször szemeztünk,és mosolyogtunk egymásra,és azóta folyamatosan rágondolok..Tökéletesen a zsánerem volt az a fiú. A baj csupán az,hogy kapcsolatban vagyok 3 hónapja,és minden okés a párommal,de egy ilyen kis flört hogyan lehet ennyire felkavaró? Akkor nem is vagyok szerelmes a barátomba? Vagy csupán éretlen vagyok még,és ezért kavarnak fel az ilyen dolgok?az a baj,hogy a zenészfiút gyönyörűnek láttam,és zavarba jöttem tőle...a párommal viszont elvagyunk,nyugodt vagyok vele,és tudom,hogy szeretem mint embert,....de egy idegen jobban felizgatott..szerintem ez gáz.. már nincs is kedvem találkozni a barátommal:(
17/L
Kedves Kérdező! elöször is minden "szerelem" statisztikák szerint csak max 1 évig tarthat , másodszor pedig teljesen normális, hogy felkavart egy flört mivel a srác idegen . harmadszorra pedig szerintem ne hagyd el a mostani barátodat mert hiába jönnél össze a zenész sráccal 1 idő után ő se lenne olyan "gyönyörű" (Örülök ha segithettem)
F|15
Egyet értek azzal, hogy ha szerelmes lennél a barátodba, max. megállapítottad volna, hogy helyes fickó a zenész és kész, többet nem jutott volna eszedbe. Különben a szerelem első látásra ennél több amit most érzel. Éreztem ilyet, és pont nem a külseje babonázott meg a srácnak, hanem valahogy az egész ember egy pillanat alatt mint a villám. Olyan végzetszerű volt a dolog. Szerintem kavarognak a hormonjaid, aztán megláttál egy jó pasit és kicsit ráizgultál, de nem több.
25 N
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!