Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Volt már ilyen "érzésetek"? (fiúk válaszát várm, de lányok is írhatnak) Hogy tudtátok lefoglalni magatokat?
A legutolsó kapcsolatom kv 1 éve volt, azóta muszáj volt bevállalnom egy fogszabályozást, így nem szeretnék párkapcsolatot, amíg le nem veszik, mert szerintem nem kellenék így senkinek sem.A másik meg, hogy szüleim sajna nincsenek eleresztve anyagilag, hát .. oylan "átlagos" életet élünk, vagy az átlagtól kicsit rosszabbul. Látva a párokat buszon, egymáshoz bújva, kézen fogva sétálva, néhány haveromnak is van barátnője, és hogy ők miylen jól elvannak, nekem is hiányzik a szerelem. Lehet, hogy bu*zisan hangzik, de ez van....
Hogy lehetne elterelni a gondolatom erről a szerelem dologról?Mert néha nagyon hiályzik, h. szeressen valaki, szerelemből, és én is vizsont, őt.
kort/nemet is, köszi!
Keress sgy fogszabályzós csajt. Hátha nem akadtok össze. :-)
Ismerkedj interneten, ott nyudgodtan megmondod hogy van a szádban egy "izé", azután ha ez mindenképpen kizáró ok, akkor keress mást.
Elég nagy az internet nem??? :)
ne marháskodj!
fogszabályzó miatt nem akarsz senkit magad mellé?
ez butaság. a szerelem pont nem a fogszabályzókról meg a plusz kilókról esetleg elálló fülekről szól.
ha szereted akkor úgy szereted ahogy van.
téged is pont úgy fognak szeretni.
Ne zárkózz be!
"szerintem nem kellenék így senkinek sem."
Te nem vagy józan.
A fogszabályozó sokaknak még tetszik is - és minden értelmes ember tudja, hogy utána remek fogaid lesznek. Aki ezt nem tudja, az buta, azzal meg mindek foglalkozni?
Szóval nyugodtan ismerkedj már most is - kár lenne hónapokat, éveket elszalasztani az életedből.
És önbizlommal menj oda mindenkihez! Azt értékelik a legjobban.
Nekem is volt, nem is tartom olyan hűdeszépnek magam, mégis összeszedtem anno régen egy lányt. Ne marháskodj.
20/F
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!