Mit tehetnék? önbizalom hiány:S
nos 16 éves vagyok és ez már nagyon régen igy van mindig lehajtot fejjel megyek az utcán sehova nem merek szinte egyedül menni mert ,ugy érzem engem néznek pedig tudom hogy,nem ismeretlen fiuknak vagy társaságban fiunak aszemébe is alig merek belenézni függetlenül attol h csunya e vagy sem..
de ennek ellenére nagyon barátkozos tipus vagyok és sok barátnőm van
mindenkivel jobban vagyok
de fiu barátom szinte nincs is..
amitnem is bánok de zavar ..mert pl:ha tetszikegy fiu rá se merek nagyon nézni
csunyának tartom magam bár tudom hogy,ugykéne elfogadnom magamat ahogy vagyok de nem megy.
a pattanás is a fő oka. ha azok nincsenek akkor még néha szépnek is érzem magam:S
de kozmetikushoz sajnos csak nagyon néha tudok elmenni mivel még helyrejön 3nap és sebes arcal iskolába se mehetek:S
mit tegyek?
hello
én is ilyen voltam fiatalkoromban, és az lett az eredménye, hogy már egyáltalán nem szeretem az embereket, mindenkivel olyan közvetlen vagyok, amennyire közvetlennek csak lehet lenni..
tudom ez nem sokat segitett...talán irj naplót, az egy jó dolog, ott összeállnak a kusza gondolatok
20/F
pattanásra sotret, 100% siker, bőrgyógyásztól kérd:D
Am én azzal érem el h szépnek lássam magam,h festem a hajam, telepirszingelem magam....mindenki másképp csinálja..xDD
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!