Önbizalom hiány ellen valami?
Nyugi én is így vagyok ezzel :( nem vaagyok az osztályom kedvence engem is csak leszólnak ! Az a legjob megoldás ha visszaszolsz neki , hogy : Mert te aztán szép vagy !! :)
Vagy , hogy : Te olyan ronda vayg mint a seggem lyuka (párdon a csúnyaságért)
Ezzel igazi önbizalmad lesz és nyugodtan szólj vissza neki és aztán annyira idegesíteni fogja őt , hogy után amár hozzád se mer szólni! Ha meg közelről szól valaki (melletted áll) és fiú akkor csak jól verd meg és utána hozzád sem mernek szólni :D !! De azért ne véresre verd hanem cak csapd meg a fejét meg rúgd meg a seggét :)
Jól fog menni!
Sok sikert!! :)
Szerintem te valamit félrehallasz. Naponta ilyet beszóljanak, már ne haragudj, nagyon csekély a valószínűsége.
Viszont, minden ellenkező híresztelés ellenére, a fiúkhoz nem a lányoknak kell odamenniük. Ennyire azért ne legyünk emancipáltak.
köszönöm a gyors válaszokat :-)
nem szoktam konditerembe járni meg sportolni se nagyon.De nem vagyok dagadt meg semmi.Átlagos testalakom van.De már gondolkoztam , hogy belekezdek valami sportba.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!