Valmi könyv önbizalom növelésre, főleg pánikbetegségre? Neked segített valami ilyesmivel foglalkozó könyv? (nagyon fontos! )
Elég erős pánikbeteg vagyok(anya halála,egyéb gondok)1 éve,van egy kis depreszióm(nagyon heges arcom akne miatt) és szociális problémám(volt ált. iskolai osztályom).Járok pszichiáterhez 3 hete.Melyik könyvet válasszam?Olyan kellene,ami az önértékelésem és a gondolkodásom átállítja,mert állítólag ez is segít kicsit a pánikbetegség leküzdésében.
Köszi előre is a normális válaszokat.15/L
Én imádok olvasni,úgyhogy van némi tapasztalatom a legkülönfélébb könyvek terén és magam is pánikbeteg vagyok.
Nekem Osho könyvei segítettek a legtöbbet!Vagy vannak az Édesvíz kiadónak is nagyon jó könyvei például Az Élj a fényben!,vagy az Éld az életed! című könyvek.Sajnos az írójukra nem emlékszem,de így is megtudod találni őket.
Jó hangulatjavítók lehetnek a szép versek is :)
szendi Gábor Pánik című könyve is segíthet.
Addig is,talán nem árt,ha ezt az oldalt elolvasgatod:
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!