A megfelelő önbizalom, egy sikerélmény, pl megtalálni a megfelelő embert, környezetet, akik motiválnak, belekezdeni valami újba, az megváltoztathatja a szerencsénket, az egészségünket, stílusunkat?
pl új frizura, más ételek, sportolás, esetleg bulizás jót tehet annyira a léleknek, hogy esetleg megváltozik az egészségünk, azaz javul?
Arra gondolok, hogy megváltozik az anyagcserénk, az étvágyunk, a hajlamaink, ellenállóbá válhatunk, esetleg hatással van e a hormonháztartásunkra, a gyógyszerekre való reagcióinkra, esetleg hogy siekresebbek leszünk, energikusabbak.
hát sztem egy sikerélménytől még nemleszel makkegészséges.
és egy új frizurától sem javul meg az anyagcseréd.
azért ne hanyagold a hust sem, azse jó, ha sportolsz akkor az kell az izmok növekedéséhez, szerintem ha edzés után eszel egy szelet hust az jót tesz.
de szerintem ez az egész amit a kérdésbe leírtál jót tehet az egészséget, a nevetés a legjobb gyógyszer(Y) :)
Új frizura azért nem olyan lényeges változás, hogy annak hatására a lelked és követkzésképp a tested állapota is megváltozzon.
Ahhoz olyan hatás kell, ami lényegesebb, hosszabban tartó, a lelkületedet változtató dolog, ami inspirál.
Pl: új munka, új hobby, környezeted alapvető megváltozása stb.... a
Az ilyen esetekben el tudom képzelni, hogy az egészségedre is kiható legyen .
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!