Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Valakinek van valami jó önbizalom növelő ötlete? 20l
Volt már kapcsolatod ?
Csak mert nekem is kb ok nélkül van önbizalomhiányom
24/F
Pont ezt a kérdést akartam most feltenni, csak megláttam a tiédet... :o)
Hát én valamiféle mantrát találok ki ilyenkor, ami tudom, hogy igaz és addig mondogatom magamban, amíg erősebb nem leszek. 1 hét múlva nekem is szerepelnem kell , és ki vagyok egy kicsit, mert nagyon visszahúzódó vagyok, de ebből már elegem van. Rájöttem, hogy sokan már "lenéznek" és ezt magamnak köszönhetem, mert sokszor inkább játszom a hülyét, mintsemhogy megmondjam a véleményemet.
Nekem még az segít, ha valakivel pl. találkoznom kell, h én érek oda előbb, akkor még van időm egy kicsit lenyugodni, átvenni a légkört.
én 9 évvel idősebb vagyok, és még mindig ez a problémám. Sajna félek, h nem fognak szeretni, ha más a véleményem, te léci állj a sarkadra, ne maradj le!
Bár ez elég nyomulósnak tűnhet de küldenél egy képet magadról, én megnézem és ha jól nézel agyonmagasztallak, hogy nőjön az önbizalmad.
gondolom a rémálmod valami ilyesmi:
http://www.youtube.com/watch?v=IPu5okuLEbY
:D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!