Ennyire önbizalom hiány a fiúkkal? : OO nem létezik. =S
huhh kösz hogy emlékeztettél, fel kell mennem msn-re
nyugi, majd belejössz
most kezdtél pasizni?
milyen idős vagy?
17F
KTKT
na ezzel énis pont így vagyok. :S
pedig örülnék már egy pasinak. :D
bocsi az off-ért. :$
kb. 12-15 lehetsz ;)
eltaláltam?
egyébként, minél többet pasizol, majd annál kevésbé fogsz izgulni.
17F
KTKT
Én azt nem értem igazán, hogy ha nekem vki bejön, igyekszem szóval tartani, sokféle témáról beszélni vele, fenntartani a figyelmét. De az esetek 90%-ában minden beszélgetés ellaposodik a lány részéről. Gyakoriak az egy két szavas válaszok/vélemények. Képtelen vagyok elhinni, hogy én lennék ilyen szinten unalmas...bele sem merek gondolni, hogy egy vagány srác ezt hogyan csinálja...mert én bizony csöppet sem vagyok vagány, inkább szerényebb és őszinte. Lehet, hogy ez a baj... Mindenesetre már kezdek ráébredni, hogy rettentő sok ember van, aki vagány dolgokat gondol magáról és közben egy nagyon unalmas személy. Szeretnék végre olyan lánnyal beszélgetni, aki valóban érdeklődő...majd egyszer, talán.
22/F
Tuti nem vagy leszbi:) csak nyugi:) szépen nyugodtan:)
különben ez a mondat:
"meg amikor ráírok akkor olyan mintha ki akarna ugorni a szívem a helyéről"
Akár én is írhattam volna, pont ugyanez van velem is...pontosabban volt. Úgy döntöttem, nem rágódok ilyeneken. Én ezen azért izgultam...hogy vajon visszaír e. De már nem érdekel. Ha visszaír beszélünk, ha nem hát nem. :)
Szóval nyugodj meg, vedd lazábban a dolgokat:)
18/L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!