Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Önismereti kérdések » Önbizalom hiány (? )

Önbizalom hiány (? )

Figyelt kérdés

Az van h nincs egy csepp önbizalmam sem :/ most ballagtam,és szeptembertől uj suli lesz ugye;uj osztálytársak akiket nem ismerek :S

nehezen barátkozom,van 4-5 b.nőm akikkel a hüłyeség határtalan,de ők igaz barátok :)amikor velünk vagyok,nincs semmi gond, de ha ismeretlen emberekkel vagyok,akkor meg se merek szólalni o.o

és félek h nem megy majd könnyen a barátkozás :(

Mit tehetnék?

normális válaszokat lécci

köszönöm :)

2011. júl. 16. 00:18
 1/6 anonim ***** válasza:
Légy nyitott pozitív,és vállald fel önmagadat.
2011. júl. 16. 00:26
 2/6 anonim ***** válasza:

velem is hasonló a helyzet, bár én már gimis vagyok, de nem igazán szeretem az osztályomat, hiányoznak a régiek :( Mostanra azért sikerült elfogadnom, hogy ez van.

Hátha neked szerencséd lesz :) próbálj meg beszélgetni, ha mondjuk lesz gólyatábor, az is jó lehetőség, az elején olyan szempontból könnyű, hogy megkérdezheted, honnan jöttek stb.

utána én is kimerülök a témából :D

2011. júl. 16. 00:28
 3/6 anonim ***** válasza:
Én is PONTOSAN így vagyok! Nyiss más felé először TE! Próbáld először küön-külön megismerni őket. Ha odamegy hozzátok más is akkor rá is figyelj, mert először mindenki így van!
2011. júl. 16. 00:39
 4/6 anonim ***** válasza:

Velem is ez a helyzet.. Szeptember phuu kiráz a hideg

én is izgulok, de ne félj, légy önmagad, és nyiss a többiek felé. Próbájl velük beszélgetni akármiről, például menj hozzájuk, és kérdezd meg hogy vannak, aztán már úgy is jön magától a téma, és nem fogtok unatkozni. Ne gondolj negatív dolgokra, próbáld meg mindennek a jó oldalát nézni, így most ne arra gondolj, hogy úr isten, senkit sem ismerek, hanem arra, hogy dejó, meg ismerkedhetek új emberekkel :D ha így állsz hozzá, és így mész be a terembe, akkor 10 percen belül ismerni fogsz mindenkit :D

Fel a fejjel, sok szerencsét! :D

2011. júl. 16. 09:48
 5/6 Tetszik a ***** válasza:
Ha netalántán rossz színben tűnnél fel, csak azért, mert nyitott vagy, akkor rossz társaságban vagy. Ettől kell a legkevesebbet izgulni, ha nem tetszik, egyszerűen nem barátkozol velük.
2011. aug. 5. 19:27
 6/6 A kérdező kommentje:

hú értem :S

Köszönöm a válaszokat :)

2011. aug. 5. 19:34

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!