Önbizalom hiány (? )
Az van h nincs egy csepp önbizalmam sem :/ most ballagtam,és szeptembertől uj suli lesz ugye;uj osztálytársak akiket nem ismerek :S
nehezen barátkozom,van 4-5 b.nőm akikkel a hüłyeség határtalan,de ők igaz barátok :)amikor velünk vagyok,nincs semmi gond, de ha ismeretlen emberekkel vagyok,akkor meg se merek szólalni o.o
és félek h nem megy majd könnyen a barátkozás :(
Mit tehetnék?
normális válaszokat lécci
köszönöm :)
velem is hasonló a helyzet, bár én már gimis vagyok, de nem igazán szeretem az osztályomat, hiányoznak a régiek :( Mostanra azért sikerült elfogadnom, hogy ez van.
Hátha neked szerencséd lesz :) próbálj meg beszélgetni, ha mondjuk lesz gólyatábor, az is jó lehetőség, az elején olyan szempontból könnyű, hogy megkérdezheted, honnan jöttek stb.
utána én is kimerülök a témából :D
Velem is ez a helyzet.. Szeptember phuu kiráz a hideg
én is izgulok, de ne félj, légy önmagad, és nyiss a többiek felé. Próbájl velük beszélgetni akármiről, például menj hozzájuk, és kérdezd meg hogy vannak, aztán már úgy is jön magától a téma, és nem fogtok unatkozni. Ne gondolj negatív dolgokra, próbáld meg mindennek a jó oldalát nézni, így most ne arra gondolj, hogy úr isten, senkit sem ismerek, hanem arra, hogy dejó, meg ismerkedhetek új emberekkel :D ha így állsz hozzá, és így mész be a terembe, akkor 10 percen belül ismerni fogsz mindenkit :D
Fel a fejjel, sok szerencsét! :D
hú értem :S
Köszönöm a válaszokat :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!