Önbizalom hiány, hogyan változtassak rajta? Lentebb bővebben!
Figyelt kérdés
Múlt évben kezdtem a közép iskolát,ami új osztálytársakkal és tanárokkal járt. Az osztálytársaim többsége kedves,jó fejek de én valahogy nem nyíltam meg alig beszélgettem valakivel ha hívtak valahová ki találtam valami kifogást, hogy ne keljen elmennem! Mindjárt kezdődik az iskola és ezen szeretnék változtatni de nem tudom hogyan!! Tudnátok tippeket adni?2011. júl. 17. 19:34
1/2 anonim válasza:
Beszélj velük többet! Kérj segítséget a jobbaktól, biztos nem mondanak nemet. Dicsérd meg mások ruháit, ez biztos jól esik nekik, és esetleg elkezdhettek beszélgetni a divatról. Ha nem szeretsz magadról beszélni, kérdezheted őket saját dolgaikról. Mindenki szeret magáról beszélni, és van, hogy kevesen hallgatják meg azt. Esetleg változtathatsz a külsődön ( haj, stílus. Biztos feltűnik majd az embereknek, és ez újabb téma a beszélgetésekhez. Ha valamiben jó vagy, azt mutasd meg, és lehet, hogy más fog segítséget kérni tőled .
És ami a legfontosabb: ne görcsölj, ne próbálj meg nagyon megfelelni! Sok sikert!
2/2 A kérdező kommentje:
Köszi szépen! Sokat segítettél:)
2011. júl. 18. 10:45
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!