Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Önismereti kérdések » 14/L Piszkálnak?! Nagyon nagy...

14/L Piszkálnak?! Nagyon nagy önbizalom hiány, mit tegyek? A többi lent.

Figyelt kérdés

Sziasztok!

15 éves leszek 3 hónap múlva.

Középiskolás lettem és nagyon tetszik a suli, de egy a baj, hogy piszkálnak.

Nem tudom miért, de rám szálltak a cigányok. Nem merek már iskolába bemenni, mert félek. Semmi bajom a cigányokkal, de nekik az a mulatás, hogy mindenkibe belekötnek. Nem tudom mit tegyek.

a másik fele az, hogy volt egy barátom 17 éves mostmár 18, de mivel ő volt nekem az első, hamar véget ért, mert nem tudtam mi mit jelent..( neértsétek félre )

Na és most az van, hogy vannak fiúk akik tetszenek, de nem merek találkozni velük, félek, hogy nem tetszem neki, nincs téma, nincs miről beszélni. Ezek miatt nem merek senkivelsem találkozni. Nagyon jóvolna végre szeretgetni valakit, elmondani neki a gondjaimat.

eddig úgy néz ki, hogy lesz egy találkozóm, de nagyon félek!!!

Mit tegyek ?

Kicsit hosszú, de SEGÍTSETEK!:)

Ui.: nem vagyok egy csúnya lány, mert sokaknak bejövök és ez nem ego-ból mondom:)

2011. febr. 6. 18:35
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
tölts fel képet aztán segítek
2011. febr. 6. 18:39
 2/11 A kérdező kommentje:
Ha teszek fel képet lefikáznak, mert sokszor tettem már fel, meg fel tettek egy oldalra..
2011. febr. 6. 18:56
 3/11 anonim ***** válasza:
én nem fikázom le linkelj nyugodtan
2011. febr. 6. 19:09
 4/11 A kérdező kommentje:

Tessék.

[link]

ez webcamos: [link]

2011. febr. 6. 19:31
 5/11 anonim ***** válasza:

nincs ezzel semi gond.. szep helyes lany vagy

de azt ott nem ertettem amikor a volt baratodrol irsz es irtad h nem tudtad mi mit jelent azt mire ertetted?

2011. febr. 6. 19:35
 6/11 A kérdező kommentje:

Hát.. nem volt még barátom és nem tudtam, hogy a jelei mit jelentenek.

Mikor akar megcsókolni ilyenek:)

Amugy meg köszi:)

De ugye a kérdésemre nem válaszoltál:(

2011. febr. 6. 19:56
 7/11 anonim ***** válasza:
hat figyelj :) ne gorcsolj meg ilyenek ugyse lesz jobb lehet hulyen hangzik meg mar unalmas de add magad... jobbat nem tudsz ha bejossz neki orulj ha nem keresel masikat nem hinnem hogy neked ez nagy gond lenne :)
2011. febr. 6. 20:02
 8/11 anonim ***** válasza:

figyelj. én komolyan, őszintén szeretnék neked segíteni. személyesen.

ha nem bízol bennem, vagy félsz hogy pedó vagyok vagy cigány vagy mittómén előbb dumáljunk msn-en.

2011. febr. 6. 21:42
 9/11 anonim ***** válasza:
Már láttalak egyszer-kétszer, írtam is, hogy nagyon szép vagy, aranyos lánynak tűnsz, viszont önbizalomhiányosnak látszottál volna legutoljára. Most akkor hogy van?
2011. febr. 6. 21:46
 10/11 A kérdező kommentje:
Köszönöm mindenkinek a segítséget:)
2011. febr. 9. 16:26
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!