Miért kapom fel hirtelen a vizet minden apróságon? Úgy érzem magam mint egy idegbeteg néha.
Önuralom teljes hiánya, vagy nem tűrőd az ellenvéleményt, vagy a hangod növelésével akarod megnyerni a (csatát).
Konfliktusokat sehogyse tudod kezelni. Vagy
Erre mondják, szeresd ellenségedet, be fog dilizni tőle! :)
Ez semmi más mint hatalmas ego, és azt hiszed hogy te vagy a legjobb.
VAGY! Régebbi probléma, esetleg rengeteg idegeskedés a munkahelyen és nem tudod hol kiadni a felgyülemlett feszültséget.
Ki lehet probálni a magne B6-ot de szerintem a gyógynövényes Valeriana sem rossz! :)
Szia!
Én is azt mondanám, hogy azért mert rengeteg benned a felgyülemlett feszültség, nem tudod kezelni a stresszt, nem vagy kiegyensúlyozott, sőt nagyon messze vagy tőle.
Azt mondom, hogy az EGO hiánya. Nyelsz, nyelsz, nyelsz, és már túl felgyülemlettek benned a dolgok, és így jön ki. Építsd fel az egodat, és akkor már nem tud annyira érdekelni, ki mit mond. De azonnal le kell reagálni a dolgokat, csak a hangnem nem mindegy hogy milyen. Bizony ki kell állni magunkért, mert ha nem tesszük megalázotnak érezzük magunkat, akibe bele lehet rugni.
Szlogen, hogy bocsás meg másnak, ez egy nagy hüly@eség.
Mint aki nem lát nem hall, és csak szórakoznak, hogy ezzel ezt is meg lehet tenni. Nem megbocsáltani kell, hanem kiállni magukért, és megérteni a másik embert, hogy mit miért tett. Lehet, hogy ez az ő értelmi szinvonalának megfelelő, nem is tudna másképp viselkedni, de másnak akinek más a temperamentuma olykor sértő. Nem kell neki megbocsáltani, mert ha megérted mit miért tett akkor már nem is haragszol rá.
De ki kell állni magunkért, olykor mosolyogva, indulat mentesen. Indulat sokszor indulatott szül.
lehet, hogy a szüleidnek a próbléma megoldása elég érdekes volt, nem volt kitől megtanulnod. Ígyekszel, mert ezt a kérdést is felraktad. :)
Épísd fel a személyiségedet, tanuld meg hogyan kell az emberekhez szólni, konflitust kezelni. Bizony nekem is ezt kellett megtanulnom, sőt a mai napig is tanulom.
Nyugalom, vedd lazán az életet. Lehet ez se megy, nem tudsz tréfálni, feketén fehéren látod a helyzetet. (mint én. )
Tapasztalatom, hogy a sok, apróságon, amit felhúztam magam, sok esetben el lehet tréfálni, viccelni, sértődés helyet. :D
Sokaknak ez a taktikájuk, tréfát üznek mindenből. Tanulhatnál tőlük, az egyéniségedet megtartva. :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!