Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Önismereti kérdések » Az anyám idegbeteg, mit...

Az anyám idegbeteg, mit csináljak?

Figyelt kérdés

Egyszerűen hülye, beteg, aljas, szadista, szemét..

Olyan dolgokon akad ki, hogy nem vagyok éhes, amikor ő enni szokott, ezért végig kell ülnöm az ebédet és végig kell néznem ahogy eszik, meg utána még büntetésből vagy fél óráig ott is kell maradnom.

Meg pl 2 hétig cseszeget azzal, hogy mozduljak ki, menjek futkosni meg minden, aztán ha úgy döntök, hogy mennék, akkor lecsesz, hogy most nem mehetek, mert tanulnom kell meg minden.

Egyszerűen tele van vele a tököm. Mit csináljak??

15/F

2013. szept. 8. 15:56
 1/3 A kérdező kommentje:

Ja és mellesleg g*ci idegesítő.

Mindig bejön a szobámba, és (nem vicc) fél óráig szid meg minden, hogy rendetlen vagyok, meg kamaszodok, meg minden.

Csak neki lehet igaza..

Utálom őt, mit tegyek, hogy elviseljem?

2013. szept. 8. 22:55
 2/3 gábor1992 válasza:
Valami nagyon bántja őt. Ilyesmire gondolok: régebbi sérelem, vagy valaki elhagyta, nem kap elég szeretet, fél hogy nemsoká felnőssz és a cseszegetéssel gyerekstátuszba akar tartani stb. Sanjna a viselkedésével csak azt éri el hogy tele van vele a tököd, de ezt biztosan érzi is, és annál idegesebb lesz, szóval ez is egy ördögi kör ami mélyül. Amit tehetsz: Törd meg az ördögi kört. Gondolj arra hogy ő adta neked az életet, és az útravaló nagyrészét, ami a tudásod. Azt írod, hogy idegbeteg, pontezért most vigyázz te őrá. Biztosítsd szeretedről, öleld meg stb. Lehet hogy már ez önamagában javulást eredményez. Valahogy kerüljetek egy hullámhosszra, mert most két teljesen másik dimenzióba vagytok, nem értitek meg egymást és ez okozza a konfliktusokat. Egyszerúen próbáld megérteni őt, közeledj és ennek hatására jóeséllyel ő is így fog tenni.
2013. szept. 9. 01:13
 3/3 A kérdező kommentje:

Már próbáltam többször is megértetni magam vele, de sose sikerült..

Mondhatom bárhányszor, hogy "most nem vagyok éhes", vagy "most fáradt vagyok, nem szeretnék menni templomba", le se szarja.

2013. szept. 9. 05:26

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!