Mi volt eddig a legrémisztőbb álmotok?
nekem az hogy:
megyek haza a suliból és kerget egy oroszlán,de leráztam.utána találtam egy panelházas környéket televolt roma zombikkal(XD)és azok kergettek egy qrva nagy réten de ott volt egy konténer és felmásztam arra.és jött egy fekete felhő nagyon gyorsan (alvás elött pont az EXMORTIS nevű játékkal játszottam)
és a zombik elrepültek,én meg leugrottam a konténerről és
rohantam ,de találtam egy barlangot oda bemásztam(de becsuktam az ajtót)és belül sötét volt és meggyújtottam egy gyufát és láttam hogy rengeteg pók kerget(de fej nagyságú pókok)és ezért rohantam egy eszméletlen hosszú alagútba,és aztán találtam egy vészkijáratot(XD)
és utána ott táncolt Michael Jackson holt részegen
de jöttek a vad disznók és megerőszakoltás jackot (XD)
én meg rohantam tovább és egyszer csak sötét lettt és valami fogdosta az orromat és egy zombi rámugrott.
és ekkor felriadtam :S persze majdnem szívrohamot kaptam :S
Az amikor álmomban tudom hogy alszok és álmodok, fel akarok kelni, de nem tudok. Ütöm magamat álmomban de semmi. Közben érzem valaki/valami jelenlétét, mintha figyelne, és rohadtul félek tőle. Aztán felkelek, de nem bírok megmozdulni több percig, csak fekszek az ágyban, és legszívesebben felugranék, de semmim nem mozdul. Utána már azt se tudom hogy álmodom-e a vagy nem. Végül felkelek és ver a szívem mint állat.
Többször is volt már ilyen.
Nekem visszatérő rémálmom hogy egy barna kutya kerget habzik a szája vérvörösek a szemei.
Egy sötét erdőn kerget végig tele denevérekkel meg undorító pókokkal,kígyókkal.
Elesek és átharapja a torkomat(mármint a kutya).
Minden reggel úgy kelek fel hogy izomláz van a lábaimban az álombeli futástól.És persze kegyetlenül fáj a nyakam.
Durva...
2 is volt ami nagyon brutál volt.
Az egyik az olyan volt, hogy háború volt és az embereket bele"öntötték" egy olyan "medencébe", ami olyan volt mint egy cső félbe vágva (mint az u betű) és abban valami radioaktív víz volt és abban csúszkáltak ide-oda, közben látszott, hogy a szomszéd városokat bombázzák. Még aznap este minket is lebombáztak, nagyon ilyesztő volt.
A másik az olyan volt, hogy Pestről mentünk hazafelé és egy kereszteződésben vártunk a lámpára, hogy váltson. A szembe sávban csak sínek voltak, de mi azokon mentünk, aztán amikor felmentünk a sínre, akkor jobb oldalt megejelent egy Sikoly. Amikor belenéztem a szemébe, akkor eltűnt, mint egy szellem (közben kirázott a hideg) és egy másik heleyen megjelent. 13-szor ment odébb és 13-adjára belém jött (mint ha beleszaladt volna az arcomba) és arra ébredtem fel, hogy majd ki esik a szívem a helyéről.
A napokban folyton rémálmaim woltak :S
-Egy kutya szétcincált
-Suliba vámpír szívta a barátaim vérét én megcsak néztem őket és nem tudtam semmit se tenni
-Keresztanyum lábát le kellett amputálni
És ez csak az az utóbbi két nap!:S
látom nem csak én álmodok ilyeneket :S
kettővel ezelötti:
uhh...engem ha sikoly kergetne akk én beszarnék XD
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!