Volt már ilyen álmotok?
Amikor félig ébren vagy,félig alszol már,és félig álmodsz is,és megcsúszol valamin.Nekem már többször is volt ilyenem,és érzem,hogy az egész testem megmozdul,és ahogy egyensúlyozik,és elesik,és felkel.Fura érzés,mindig megijedek.Veletek is volt már hasonló?Vagy hogy
megbotlottál valamiben.:D
Nekem is volt ilyen, többször is. Ez tök érdekes különben...
Meg olyan is volt már hogy nem megcsúsztam, de ilyen félig álmodó félig éber állapotban voltam, és álmomban teniszeztem, még éppen láttam hogy jön felém a labda és ugye ütöttem volna vissza, na de akkor felébredtem aztán csak annyit láttam,immár a valóságban, hogy a kezemmel suhintok egyet előre. Furcsa volt :D
Ugyanilyen volt még focival... csak akkor a lábam mozdult.
Velem is volt ilyesmi, de én igazából verekedtem, és ahogy rúgtam, az így a falat találta célba, azt hittem eltörtek a lábujjaim! xD Nagyon fájt, 2 napig sántítottam. Meg volt ugyan ez, csak akkor előre hajoltam és megfejeltem a falat! Az sem volt kellemes. xD
Meg volt már olyan, hogy háton feküdtem félálomba és nyúltam egy könyvért és felébredtem arra, hogy furcsán zsibbad a kezem, ebben a pillanatban annyit veszek észre, hogy a magasba emelt kezem lehullik és fejbe vágtam saját magam.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!