Mi az amit ti elakartok érni? Mi a ti álmotok amit a jövőben szeretnétek megcsinálni? És miért pont azt szeretnétek?
közeli:
jó felvételi, pár száz ezer, motorra, jogsi, egy fiú :D
távolabbi:
érettségi, diploma, jó állás, jó pénzzel, szép lakás, jó környéken, okos, szerető férj, gyerekek, egy halom motor :D
HMmm.....nyomozó,cégül is csak 413 pont.Hajrá.Én is az akartam lenni egy ideig,de nyomozó ismerős mondta,nehogy elhiggyem már,amit a tv-ben látok.
Szuper sikeres tolmács szeretnék lenni,aztán szeretnék inget vasalni a világ legjobb férjének és mézeskalácsot sütni a gyönyörű kislányommal.Apróságok,de szépek:)18/L
18:36os vagyok.
Hát sok sikert a tolmácshoz,de amúgy én nem a tv-ben lévő helyszínelőkből,meg filmekből vettem,hanem a családomban 3 rendőr,1 nyomozó van..innen tetszett meg. Kellemes Ünnepeket Mindenkinek! 18/L
Következő életembe szeretnék angolnak születni az USA-ben.
A mostani életemben pedig szeretnék anyanyelvi szinten angolúl beszélni, szeretnék ruhatervező/designer/lakberendező lenni és természetesen kiköltözni az USA-be. Eztán szeretnék eljutni Kínába, utána Japánba, Kanandába, Finnországba, Norvégiába, Hawaii-ra és én szeretnék az a személy lenni a forradalmasítja a világot, meggyorsítja a technikai fejlődést, a szépérzéket a hsználhatósággal egy szintre tenni, valamint szeretném én véglek eltörölnia terroristákat Irakból, Afganisztánból és ezekeről a ehlyekről majd benegedni erre az egyébként gyönyörű helyre a túristákat. De ebből nem fog minden teljesülni, de álmodozni szeretek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!