Te boldog vagy?

Figyelt kérdés

2014. okt. 17. 13:17
1 2
 11/20 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszod. Ez jó meglátás, igazat adok neked. :) A pillanatnak kéne élni azt hiszem. Néha ezt tenném, nem figyelni a követlezmémyekre, csak azt tenni, amit szeretnék, hogy nem mondjam később: " Mi lett volna, ha..." .
2014. okt. 18. 12:49
 12/20 anonim ***** válasza:
100%

Igen, boldog vagyok. Jelen pillanatban ugyan semmim sincs, mert sokadszorra is padlóra kerültem, de tudom, hogy 55 évesen van még annyi szufla bennem, hogy újrakezdjem.

Azt írod: sok mindened van, csak éppen, amire szükséged lenne, az nincs. Helytelen meglátás. Az ember szereti összekeverni az igényt a szükséglettel, ez pedig eleve boldogtalanságot szül.

Seneca azt mondta: nem az a szegény, akinek kevés van, hanem aki elégedetlen vele.

2014. okt. 18. 12:53
 13/20 anonim ***** válasza:
Nem. Nagyon nem.
2014. okt. 18. 20:13
 14/20 anonim válasza:
Nem...
2014. okt. 19. 01:16
 15/20 anonim ***** válasza:
Igen,biztonsági őr vagyok,feleségem jogász,csináltam pár gyereket is,Bmw-m van,szabadidőmet vadászással töltöm..:)
2014. okt. 19. 01:24
 16/20 A kérdező kommentje:
Történt valami, amiért nem, vagy alapból van ez? Nem tudsz változtatni ezen?
2014. okt. 19. 09:00
 17/20 anonim ***** válasza:

"Történt valami, amiért nem, vagy alapból van ez? Nem tudsz változtatni ezen?"

Történt, és hát nem nagyon tudok változtatni. Van egy ember, akit már régóta segítettem ahogy tudtam. Pár napja még éjjel is mentem 12 órát dolgozni, mert rosszul állnak. Erre tegnap megkaptam, hogy én nézegetem a facebookját, és írkálok a pasijának. Ez is rosszul esett, de ezt még kibírtam volna, mivel nem nagyon érdekel sem az fb, sem a hamis vádak. A gond az volt, hogy így tudtam meg, hogy az illetőnek barátja van (nem közömbös számomra), ráadásul még burkoltan keveselte is azt, hogy 12 órát melóztam, nem többet.

2014. okt. 19. 20:08
 18/20 anonim ***** válasza:

Nem! Miért lennék az?

bekapcsolom a tv-t, azt látom, hogy sz@r vagyok, mert nem vagyok kigyúrva, nem tudok megvenni egy bmw-t CSAK 4 999 999Ft, nem lóháton ügetek félmeztelenül, ja és még egy 150 milliós villám sincs a Budai hegyekben.

Bekapcsolom a rádiót, onnan ugyanez jön.

Felmegyek a netre, ott a reklámokban ugyan ezt látom. Olvasok pár cikket, ott meg az fogad, hogy vmely riherongy celeb, ki éhezik a délafrikai dzsungelben 11 napot, ezért 7 millát kap. Gyors számolás.. nekem azért a pénzért, 5,8 évet, azaz 69,6 hónapot, 12 528 órát KELL dolgoznom, ami nem vihogásból áll!

Ezek után legyek boldog?

2014. okt. 23. 19:23
 19/20 A kérdező kommentje:
Ne mással versenyezz, hanem magaddal! A te tudásod szerint. Ki mondta, hogy a boldogsághoz méregdrága autó kell? A boldogság szerintem nem ilyen javakban mérődik, vagyis az állandó boldogság biztos nem.
2014. okt. 23. 20:46
 20/20 anonim válasza:
#18 - A mentalitásod az, amely a boldogságod útjába áll. Jim Carrey a magadfajta emberekre gondolva mondta egyszer azt, hogy " Remélem egyszer mindenki gazdag és híres lesz azért, hogy rájöjjön: nem ez a válasz. "
2014. okt. 23. 21:27
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!