Ti boldognak érzitek magatokat? Egyáltalán mitől lesz boldog valaki?
Én nem érzem magam annak, és azt sem tudom mit kéne csinálnom hogy az legyek. Különféle tárgyaktól nem leszek az, ez biztos.
Amit szeretnék hogy feleségem, gyerekeim legyenek de ezek jelenleg csak álmok, és még barátnőm sincs.
Titeket mi tenne boldoggá?
28/f
Boldog vagyok, mert mar nem kell a penz miatt aggodnom, mint tinikent, es ezt en ertem el.
Viszont jo lenne visszaszerezni a regi baratokat, amikor otthon vagyok, es ujakat talalni kulfoldon.
Edzoterembe jarni, de inkabb roplabdazni vmi amator csapatban.
Otthon hegedulni, esetleg lovagolni, uszni.
Levizsgazni az iskolaban es gyakorlatozni.
Elkuldeni az egyetemi jelentkezest, elotte megirni a feleteli tesztet.
Elinditani a vallalkozast es a traininget megszervezni.
Hazat kivenni, a szemet ingatlanost aki nem hivott vissza (soha nem hivnak vissza es mar 1 szuper haz elment igy) felhivni.
Netet intezni a hazba.
Masik sulit erre az evre intezni kint.
Regisztaciot intezni kint: fizetes, mi van, mikorra lesz meg.
Aztan ha minden lement nyaralni akarok...
Ezentul en is nagyon akarok gyereket. De akivel most vagyok ugyse lesz. Pedig neha tokre orulok, ha kesik a mensim. Nem huznam bele a csobe, de orulnek, ha egyszer ugy esne akarhogyis, ha oszinte vagyok magamhoz akkor tudom, hogy szeretnek mar gyereket.
Ha normalis kapcsolatom lett volna, akkor januarban amikor megkaptam az egyetemi elitasitast (keson jelentleztem) osszehozhattunk volna egy babat, most szulnek, es a jovo ev oktobereben kezdodo egyetem idejere
a gyerek mar 1 eves lett volna...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!