Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Önismereti kérdések » Ti szoktátok magatokat másokho...

Ti szoktátok magatokat másokhoz hasonlítani?

Figyelt kérdés

pl, kortársakhoz barátokhoz stb. Olyasmire gondolok, hogy valaki előrébb jár, pl van saját lakása, szerelmes, vagy munkája van.Hogy tudnám ezt befejezni, mindig marcangolom magam ezzel,hogy nem vagyok elég jó...

Légyszíves ne gyertek az irigységgel, mert tanácsot szeretnék nem mást.

2014. ápr. 22. 18:12
 1/3 anonim ***** válasza:

Nem, felesleges.

Gondolj arra, hogy mi értelme van. Neki van saját háza, nekem nincs, attól még, hogy ezen gondolkozok, lessz nekem is? Nem.

Lásd meg a látszólag rosszabb helyzetedben is az előnyeidet a másikkal szemben. Neked nem kell a számlákkal foglalkozni, nem kell takarítani..

Vagy ha ez nem megy, tegyél érte, hogy neked is legyen!

És ez csak egy példa volt, de mindennél kb így.

2014. ápr. 22. 19:52
 2/3 A kérdező kommentje:
Tudom a józan eszemmel, hogy így van. De olyan keserű,irigy ember vagyok,hogy mások sikeréről, csak a saját kudarcaim jutnak eszembe. Pedig próbálkozásban nem volt hiány. Hidd el, én undorom legjobban magamtól, amikor ezeket érzem.
2014. ápr. 22. 20:20
 3/3 anonim ***** válasza:
Én szoktam de rájöttem hogy csak más az életútja, és egyébként csak a pozitívumokat szoktam meghatározni magam felé.
2014. ápr. 25. 11:30

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!