Ti nem szoktatok erre gondolni?
Figyelt kérdés
Néha arra gondolok, hogy olyan jó lenne már végre meghalni. Nem úgy, hogy öngyilkos leszek vagy ilyesmi, csak végre túl lenni az egészen. Lehet azért van ez, mert az életem egy kínszenvedés?2013. nov. 2. 19:23
1/2 anonim válasza:
Mostanában én is sokat gondolok erre, mert sajnos most megint abban a helyzetben vagyok, hogy akiket a barátaimnak hittem, egyáltalán nem azok, de a gondolat menet vége mindig az, hogy sz*rok beléjük, nem érnek annyit és keresem más emberek társaságát.
2/2 anonim válasza:
Hát szerintem ha depressziós valaki, szívesen gondol erre. Mint például én, pár napja. De nem lenne értelme meghalni, mert semmi sem marad változatlan
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!