Boldog vagy?

Figyelt kérdés

2014. aug. 27. 18:00
 1/10 anonim válasza:
nem semmibe se vok.boldog meg akarok halniihhh :-(:-(:-(:-(:-(:-(:-(:-(:'(:'(:'(:'(:'(:'(:'(:'(:'(:'(:'(:'(:'(:'(:'(:'(:'(:'(:'(:'(:'(:'(:'(:'(:'(:'(:'(:'(:'(:'(:'(:'(:'(:'(:'(:'(:'(:'(:'(
2014. aug. 27. 18:04
 2/10 anonim ***** válasza:
100%
Igen nagyon! ;) Sőt! Szuper boldog! :D Most hirtelen nevetgélős kedvem lett! :D :D
2014. aug. 27. 18:10
 3/10 anonim ***** válasza:
100%
Átlagosan
2014. aug. 27. 18:31
 4/10 anonim ***** válasza:
100%

Nem, mert magányos vagyok.

26F

2014. aug. 27. 19:00
 5/10 anonim ***** válasza:
Igen, de csak kicsit. Nem nagyon, csak kicsit.
2014. aug. 27. 20:18
 6/10 anonim válasza:

Igazából nem. És nem tudom, hogy hogyan kell eljutni odáig, vagyis annak az irányába haladni. Vhogy nem megy...

Te az vagy, kérdező?

Viszont eszembe jutott valami. Első, ha a fejünket jobbra hajtjuk, csupa moslygófejet látunk, eleint egy belógó tinccsel, aztán az egyik szemöldöke lejjebb van engedve. ;)

2014. aug. 28. 16:15
 7/10 A kérdező kommentje:
Nem igazán. Minden megváltozott az elmúlt két év alatt és nem tudom hogyan fogok kijutni ebből a véget nem érő örökös szenvedésből és kínlódásból.
2014. aug. 28. 17:02
 8/10 anonim ***** válasza:
Felfogás az egész. Azon múlik ilyen életed lesz, hogy hogyan fogod fel a dolgokat, mindig a jót keresd és a jó oldalát nézd a dolgoknak. Ezt nevezik optimizmusnak, hidd el, hogy sokat segít.
2014. aug. 28. 18:00
 9/10 anonim ***** válasza:

Én mindig mosolygom,megtanultam már minden fajtáját,hogyan kell ha,nincs kedvem semmihez,ha fáj a szivem,ha valaki megbántott,ha szar az élet,vagy ha boldog vagyok és ha igazán boldog vagyok,esetleg csak jó a kedvem,ennyi.

Mindig mosolygom,ha inkább sirni is lenne kedvem..az ellenségemnek sem adom meg azt az örömet,hogy rosszkedvűnek lásson.Ha már igazán a padlón vagyok,napokig nem megy,de aztán lassan elfelejtem a rossz dolgokat és talpra állok,ez az élet..

De amúgy most tényleg,igazán boldog vagyok,úgy érzem. :)

2014. aug. 29. 14:29
 10/10 anonim ***** válasza:
Én nem, kinoz a magány, senkim sincs. 24f
2014. aug. 29. 20:45

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!