Miert nem tudok boldog lenni?
Hagyd abba az önsajnálkozást mert azzal nem mész semmire
Menj el bulizni, csajozz be, szerezz munkát, gyűjtsél pénzt!;)
Ekkora hülyeséget :D Nekem is vannak önértékelési gondjaim, de legalább tudom hogy ez azért van, mert lusta dög vagyok és nem teszek meg mindent a boldogságomért.
Nem a maszturbálástól érzed magad egy rakat szarnak, hanem azért mert nem csinálsz semmit. Tényleg hagyd abba az önsajnálatot és állj neki valaminek, állíts fel egy célt, valósítsd meg, és örülj a sikernek.
Ne azért sírj mert nincs semmid, mert ha így folytatod nem is lesz soha. Barátnőd, és barátaid is csak akkor lesznek ha összeszeded magad, teljesítesz, és lesz önbizalmad. Ne várd hogy valaki majd kihúz a szarból.
Nem tudom, állandó önbizalomhiányyal küszködök,
kisebbségi komplexusom van, mindenki jobb nálam, jobb nálam, le vagyok maradva, nincs értelme, túl idős vagyok, elveszitek minden mást, elüzők mindenkit magam mellől, kibirhatatlan vagyok, mindenkivel ellenkezem, nincs munkám, elégedetlen vagyok, nem tudok változni, nem tudok boldog lenni.
----------------------
Ezeket a negatív jelzőket cseréld ki pozítiv jelzőkre
mindaddig amig ezeket gondolod magadról a változás alig lesz...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!