Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Önismereti kérdések » Miert nem tudok boldog lenni?

Miert nem tudok boldog lenni?

Figyelt kérdés
Tenyleg ott tartok, hogy nem tudom, mit csinaljak az eletemmel. Allandoan onbizalomhiannyal kuszkodok, kissebbrendusegi komplexusom van, folyton ugy erzem, hogy mindenki jobb nalam. Zenesz vagyok, de ugy erzem mindig, mikor hallok valaki mast jatszani, hogy jobb nalam. Folyamatosan ugy erzem, hogy le vagyok maradva mindennel masokhoz kepest, s mikor arra gondolok, hogy behozom, ugy erzem, nincs ertelme, hiszen mar tul idos vagyok, most kezdjek el ezzel foglalkozni? Ugy erzem elveszitek minden mast, ha most elkezdem bepotolni a lemaradasaimat. Raadasul ugy erzem, mindenkit eluzok magam mellol, most szakitott velem a baratnom is, ugy erzem azert, mert kibirhatatlan vagyok. Senkivel sem tudok megegyezni, mindenkivel ellenkezem. 25 eves vagyok, nincs munlam sem, anyam penzen elek es nincsenek barataim sem. Probaltam megvaltozni, voltam pszichologusnal, megertettem a lenyeget a dolgoknak, hogy hogyan kene eljek, hogy a jelenben eljek, de mindig elegedetlen vagyok. Ugy erzem, ilyen vagyok es nem tudok megvaltozni, viszont igy nem tudok boldog lenni. Mit tegyek?
2014. júl. 18. 09:32
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:
Gondolatok teremtenek. Az lesz amire gondolsz, ami a szívedben van legbelül elrejtve, amit mondogatsz saját magadnak. Válltoztas szavaidon, hogy körülmények is változzanak. Értékes vagyok, mindenki szeret. Elfogadom magam. Miért jó a kisugárzásom. Elfogadom azt ami most van, és ez épp elég. Szeretem az embereket. Sok pénzem van. Kiegyensúlyozott, és elégedett vagyok.
2014. júl. 23. 11:42
 12/14 anonim ***** válasza:

Elég depresszív állapotnak tűnik. Mindenképpen valamilyen örömforrást kellene keresni, a szexen kívül ami örömet okoz apró dolgok is amelyek erőt adnak apránkét, és rángatnak ki ebből az állapotból. Sporttal futással próbálkoznék elsőre, ami egy kis adrenalint ad neked, naponta akár fél óra, de kezdheted 10 perccel is. Majd ha szokásoddá válna elég erőt adna, bármilyen tevékenységhez, de kell valami ami kizökkentsen ebből az állapotban, ha kell kérj egy baráti segítséget ehhez. Ne légy undok, biztosan nehéz ez a reménytelen időszak most, de sokan kijöttek már ennél nagyon gödörből is, ha már itt vagy és segítségért kiáltasz, máris hatalmas lépés előre.

Úgy érzem, ilyen vagyok es nem tudok megváltozni, viszont igy nem tudok boldog lenni. Mit tegyek?

Kezdjük élőről,-

úgy érzem más vagyok, megváltoztam, és boldog vagyok.

Sok mindent elértem az életemben. Soha nincs késő tanulni, holtáig tanulnak az emberek. Új barátokra leltem

Munkát találtam magamnak. Az pedig, hogy el fogom érni meg lesz kifejezéseket hagyjuk, az mindig a jövő ami egyelőre messze van. Ha a jelenre fókuszálsz és már megvan dolgokra. Akkor fogod érezni igazán, hogy a tiéd.

....

2014. júl. 23. 13:15
 13/14 Borika96 válasza:
2016. ápr. 26. 13:27
 14/14 Borika96 válasza:
2016. ápr. 26. 13:28
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!