Miert nem tudok boldog lenni?
Elég depresszív állapotnak tűnik. Mindenképpen valamilyen örömforrást kellene keresni, a szexen kívül ami örömet okoz apró dolgok is amelyek erőt adnak apránkét, és rángatnak ki ebből az állapotból. Sporttal futással próbálkoznék elsőre, ami egy kis adrenalint ad neked, naponta akár fél óra, de kezdheted 10 perccel is. Majd ha szokásoddá válna elég erőt adna, bármilyen tevékenységhez, de kell valami ami kizökkentsen ebből az állapotban, ha kell kérj egy baráti segítséget ehhez. Ne légy undok, biztosan nehéz ez a reménytelen időszak most, de sokan kijöttek már ennél nagyon gödörből is, ha már itt vagy és segítségért kiáltasz, máris hatalmas lépés előre.
Úgy érzem, ilyen vagyok es nem tudok megváltozni, viszont igy nem tudok boldog lenni. Mit tegyek?
Kezdjük élőről,-
úgy érzem más vagyok, megváltoztam, és boldog vagyok.
Sok mindent elértem az életemben. Soha nincs késő tanulni, holtáig tanulnak az emberek. Új barátokra leltem
Munkát találtam magamnak. Az pedig, hogy el fogom érni meg lesz kifejezéseket hagyjuk, az mindig a jövő ami egyelőre messze van. Ha a jelenre fókuszálsz és már megvan dolgokra. Akkor fogod érezni igazán, hogy a tiéd.
....
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!