Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Önismereti kérdések » Miért nem tudok boldog lenni?

Miért nem tudok boldog lenni?

Figyelt kérdés

Nem értem magam. Elméletileg nincs semmi baj az életemmel. Boldog család, aránylag jó baráti kör, mégis azt érzem, valami hiányzik... Azon kapom magam éjszakánként, hogy alvás helyett belemarkolok a párnába, s hang nélkül ordítok...

M/17

2013. ápr. 22. 18:05
 1/3 anonim ***** válasza:

Ez az M/17 ez valami limitált széria? Metroszexuális vagy meleg vagy mi lenne?

Amúgy az már szerintem pszichiátriai eset, ha csak úgy ordítasz este.

2013. ápr. 22. 18:12
 2/3 anonim ***** válasza:
Én szintén (legalábbis asszem az M ezt jelenti) meleg vagyok, 18 éves fiú. Én sem tudok boldog lenni. Elméletileg meglenne minden okom a boldogságra, mint neked de mégsem vagyok az... Ha gondolod beszélgethetnénk. Írj privátot :)
2013. ápr. 23. 18:59
 3/3 anonim ***** válasza:

Velem ugyanez a helyzet. (márvint nem a homoszexualitás hanem az, hogy valamit hiányolok)

Nekem nem tökéletes az életem, de teljesen elégetett vagyok. Annyi különbség azért van, hogy én mióta az eszemet tudom azóta hiányolok valamit :S

Nem tudom mit vagy kit, de rettentően boldogtalan tudok lenni néha ettől. Remélem neked azért majd elmúlik...

(S, még mielőtt jönnének a szexualitással jövő elméletek közlöm hogy teljesen rendben van a magánéletem stb.)

2013. máj. 3. 17:28

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!