Miért nem tudok boldog lenni?
Egyszerűen nem tudok nevetni... Teljes hiábavalónak látom a dolgokat. Semmi nem köt le. Végzős vagyok egy szakközépiskolában ahol utálok lenni. Már 4. éve utálom! Továbbtanulni nem tudok, nem is biztos, hogy akarok...
Tanuljak 25 éves koromig... utána meg ugyanúgy nem kapnák munkát... Még 40 évesen is éljek a szüleimmel...
Mi értelme van így az egésznek?! Semmiben nem vagyok jó... Nem akarok meghalni... annál gyávább vagyok, hogy öngyi legyek...
Van értelme az életnek?
nem tudom fiú vagy-e vagy lány...de ne légy buta!!
a hülye tanárok ijesztgetik a végzősöket..tudom jól tavaly én is így álltam a dolgokhoz..és tudod mit?:) a tavalyi évem volt a legszebb!! nehogymár elkeserdj!! ne legyél ilyen butus! az életnek igenis van értelme, csak legyél nyitott és próbálj pozitív lenni!! ha már eleve egy szakközépbe vagy, ahonnan ha kikerülsz előbb-utóbb lesz munkád is, hiszen van szakmád..
és miért is kéne olyan sokáig a szüleiddel élned?:) ne hagyd el magad! te jobb vagy ennél és nem gyáva!
de nemár emberek! közhelyes..de egyszer élünk.
de azt érzitek, hogy valami hiányzik az életetekből?
de ha már ilyen felfogásod van..nem viccből mondom, keress fel egy terapeutát..hidd el segíteni fog neked, hogy kicsit kimássz ebből a kilátástalanságból..nem kell hozzá mindig eljárni..ahogy érzed de egy próbát megér!
2. vagyok
Az én terapeutám Original Sin
http://www.youtube.com/watch?v=HYljD1d9LYA
De csak rövid ideig vagyok boldog :(
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!