Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Önismereti kérdések » Miért nem tudok boldog lenni?

Miért nem tudok boldog lenni?

Figyelt kérdés

Egyszerűen nem tudok nevetni... Teljes hiábavalónak látom a dolgokat. Semmi nem köt le. Végzős vagyok egy szakközépiskolában ahol utálok lenni. Már 4. éve utálom! Továbbtanulni nem tudok, nem is biztos, hogy akarok...

Tanuljak 25 éves koromig... utána meg ugyanúgy nem kapnák munkát... Még 40 évesen is éljek a szüleimmel...

Mi értelme van így az egésznek?! Semmiben nem vagyok jó... Nem akarok meghalni... annál gyávább vagyok, hogy öngyi legyek...

Van értelme az életnek?

2012. okt. 14. 21:17
 1/6 anonim válasza:

nem tudom fiú vagy-e vagy lány...de ne légy buta!!

a hülye tanárok ijesztgetik a végzősöket..tudom jól tavaly én is így álltam a dolgokhoz..és tudod mit?:) a tavalyi évem volt a legszebb!! nehogymár elkeserdj!! ne legyél ilyen butus! az életnek igenis van értelme, csak legyél nyitott és próbálj pozitív lenni!! ha már eleve egy szakközépbe vagy, ahonnan ha kikerülsz előbb-utóbb lesz munkád is, hiszen van szakmád..

és miért is kéne olyan sokáig a szüleiddel élned?:) ne hagyd el magad! te jobb vagy ennél és nem gyáva!

2012. okt. 14. 21:24
 2/6 anonim ***** válasza:
Én is pont így voltam, most egyetemen másodéves vagyok, de nem változott semmi :(
2012. okt. 14. 22:04
 3/6 anonim válasza:

de nemár emberek! közhelyes..de egyszer élünk.

de azt érzitek, hogy valami hiányzik az életetekből?

de ha már ilyen felfogásod van..nem viccből mondom, keress fel egy terapeutát..hidd el segíteni fog neked, hogy kicsit kimássz ebből a kilátástalanságból..nem kell hozzá mindig eljárni..ahogy érzed de egy próbát megér!

2012. okt. 14. 23:43
 4/6 anonim ***** válasza:

2. vagyok

Az én terapeutám Original Sin

http://www.youtube.com/watch?v=HYljD1d9LYA

De csak rövid ideig vagyok boldog :(

2012. okt. 16. 12:27
 5/6 anonim válasza:
Nem kell mindenkinek diploma, sőt! Ezen ne keseregj egy percig sem. Csináld azt eleinte, amit hoz a sors eléd, aztán közben rengeteg időd van gondolkodni, mégis mihez lenne kedved hosszú távon. És amit igazán akarsz, azt meg tudod csinálni. Csak a fokozatosságot tudd elfogadni.
2012. okt. 25. 11:22
 6/6 anonim válasza:
ide figyelj :D ismerőseim ugyanígy voltak. utána kimentek angliába dolgozni mekibe. mostanra már autógyárnál dolgoznak, mostanába vettek egy gyönyörű házat, van egy kiskuyájuk, tervezik a babát. ők sem jártak egyetemre. most kb 24-25 évesek :)
2012. nov. 3. 22:05

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!