Olyan mintha nem akarnék boldog lenni és elfelejtettem örülni és mosolyogni. Mit tegyek? Mi az oka ennek?
Figyelt kérdés
Egyszerűen nem tudok boldog lenni és tiszta szívből nevetni.Elfelejtettem szeretni és bízni és örülni.-Mi ennek az oka?ÉS mit tegyek ellen?Tegyek ellene egyáltalán?2012. aug. 11. 14:48
1/6 anonim válasza:
Hány éves vagy? Milyen a környezeted? Ki kellene deríteni, hogy mi hangol le és ez ellen tenni. Van társad?
2/6 A kérdező kommentje:
14 éves vagyok.a családom egész rossz viszonyban van ,nevelőapám van akit utálok..ez a környezetem.igazábol nem vagyok lehangolt csak egyszerűen soha nem mosolygok meg semmi...és nem tudom,hogy miért.Ilyen lett a természetem?
2012. aug. 11. 15:02
3/6 anonim válasza:
A sok csalódás az oka :SS én belőlem is kihalt minden érzelem és nem tudom mit tegyek ellene
4/6 A kérdező kommentje:
És az a legroszabb ,hogy egyáltalán nem zavar...nem érdekel ,hogy "ilyen" lettem..ez a legroszabb...És amúgy ez elmúlik valaha?
2012. aug. 11. 15:50
5/6 anonim válasza:
ha nem zavarna, akkor nem írtad volna le ide.. és azt sem tetted volna hozzá, hogy az a legrosszabb...
6/6 anonim válasza:
Meg kell próbálni olyan dolgokat keresni, melyek örömet okoznak. Vidám barátokat keress, egy jó film, könyv sokat segít, vagy sikerek sportban tanulásban, valami jó hobbi stb.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!