Úgy érzem, hogy nem tudok rendesen mosolyogni! Mi van velem?
Néhány hete-hónapja vettem észre, hogy ha valaki egy fotót szeretne rólam csinálni, és mondja, hogy mosolyogj, akkor én úgy érzem mosolygok ahogy csak tudok, de amikor megnézem a fotót, akkor úgy látom, hogy a mosolyom semmilyen, nem is mosoly, hanem olyan, mintha szomorú lennék, a nézésem is olyan furcsa, mintha valami bajom lenne. Persze úgy nem merek mosolyogni, hogy kinn vannak a fogaim, mert egy néhány éve történt baleset következtében letört az egyik fogam vége, és hatalmas hézagok is vannak a fogaim között. Miért van ez? Nem is értem, mert valójában néha nagyon szomorú is tudok lenni, furcsa dolgokat csinálok néha: (ezt én írtam ki)
http://www.gyakorikerdesek.hu/egyeb-kerdesek__onismereti-ker..
Az ágyamban sírok sokszor ezeken a dolgokon, történeteken,(amit fenn linkeltem) és úgy érzem, sokszor bámulnak vagy néznek is furcsán rám, de valamiért nem tudok mosolyogni. Miért van ez? Félek, hogy ezért nem fogok majd megtetszeni semelyik fiúnak sem, vagy senkinek másnak sem, majd ha felnőtt leszek és eljön az ideje a fiúzásnak mert ilyen élettelen a mosolyom. Segítsetek!
12/L (bocsi a zavaros írásért)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!