Megint kezdődik, hogy nem látom értelmét annak, hogy felkeljek, mit csináljak, hogy megváltozzon? 18F
Figyelt kérdés
A szokásos iskolaidőszak, hogy semmi értelmét nem látom az ágyból való kikelésnek, úgy kelek fel, hogy minek? 5-kor kelek, elkészülök, megyek a buszhoz, 7-re beérek suliba, ott várom az órát, normális társaság nincs, alszom elfelé, inkább zenét hallgatok, közben ismételgetek órára, és azon gondolkozom, hogy mikor mehetek már haza? Majdnem minden órán elalszom, nem tehetek róla, nem tudok eleget aludni, mivel nem vagyok képes elaludni olyan korán, hogy kipihenjem magam. Tehát félálomban kihúzok minden délelőttöt, aztán várok a buszra, hogy végre hazamenjek, és kondizzak, az egész napom rossz, de ez kicsit jóvá teszi, öröm csinálni, jól érzem magam, megváltás. Otthon eszek valami fehérjedúsat, és szénhidrátban gazdagot, aztán kicsit gépeznék, ha nem dőlnék ki a fáradtságtól, majdnem minden 2. nap. Ha ez sikerül(hogy ne aludjak el) akkor, ha kell, tanulok kicsit, de inkább iskolában,óra előtt szoktam (nem vagyok hülye, 4-es vagyok). Néha elmegyünk bulizni haverjaimmal hétvégenként, amit szeretek, és itt nem a lerészegedést kell érteni. Ez igazából olyan "túlélősdi" féle, hogy bírjam ki a hétköznapot, és hátha lesz valami jó.. De ez megy már 3 éve, és olyan igazán jót még sosem tapasztaltam. Nem tudom, min kellene változtatnom, hogy jobb legyen a helyzet. Barátnőn nem is gondolkozom, igaz, nem vagyok csúnya(talán még sőt), de egy szerencsétlenség vagyok ilyen téren, szinte lehetetlen kategória, már azt gondolom lassan.. Hogyan változtassak?2014. szept. 4. 20:49
1/3 A kérdező kommentje:
Ja, meg persze ide írogatom ki a kérdéseket, hátha jön valami megváltás, mintha hinnék benne, persze sosem lesz semmi. Csak itt tudom kiírni magamból ezeket a dolgokat, nincs aki meghallgasson. Vagyis, aki lenne, az nincs olyan értelmi szinten, hogy ilyenekről tudjak vele beszélgetni, ő lenne a kondis haverom, de vele inkább a jókedv az ami dominál, nem az érzelgősdi..
2014. szept. 4. 20:53
2/3 anonim válasza:
Csak szólok, hogy elolvastam :D Viszont nemigazán tudok ehhez mit hozzáfűzni. Nyilván te is ismered már ezeket a sablon szövegeket, hogy változtass, ismerkedj, próbálj pozitívan gondolkodni stb stb, csak hát ez soha nem megy az egyik napról a másikra, meg persze könnyű mondani. Az a gond, hogy mire az ember felnőtté válik, egy csomó minden iszonyatosan berögzül és ezen már baromira nehéz később változtatni. Még ha fel is ismerjük a hibáinkat, akkor is. És mindenkinek vannak hibái, nehézségei, sokan fel sem ismerik ezt magukban. Gondolj csak bele, mennyi megkeseredett, bigott, vagy éppen elviselhetetlen öreg ember van odakint. Véleményem szerint a legtöbb (vagy legalábbis legfontosabb) amit tehetünk ezen a világon, az az, hogy átverekedjük magunkat a saját hülyeségeinken. Sok szerencsét hozzá :D
3/3 anonim válasza:
pont hogy a suliban ahova járni kell, kellene megtalálnos, ami bevonz
ha lenne egy igazi barátod, akivel egy húron vagytok...
csak valamin tényleg agyalj, mert később ugyanez lesz a munkahelyen...
olyan sulit keress hát, ami célhoz visz
kell valami motiváció először is
mi akarsz lenni
nem kell sok dolgot csinálni, csak egyvalamit, de azt profi szinten ;)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!